100-vuotiaat Puijon kisat toivottavat kaikki tervetulleeksi

Maanantaina 22.2. käynnistyvien mäkihypyn ja yhdistetyn maailmancupin osakilpailuiden järjestelyt  ovat sujuneet suunitelmien mukaan. Puijon HS 127 mäki sekä mäkimonttu ovat valmiina vastaanottamaan niin urheilijat kuin yleisönkin.

Lumitilanne Kuopion Puijolla on hyvä ja mäki on hyvässä kunnossa ja seuraavan kerran siitä hypätään maanantaina virallisten harjoitusten merkeissä .

Puijon kisojen tapahtumajohtaja Jarkko Ruhanen odottaa kisoja innokkaana.

”Puijolla ollaan valmiina vastaanottamaan niin urheilijat, talkoolaiset kuin jokaisen kisavieraankin. Luvassa on historialliset kilpailut, josta löytyy jokaiselle jännitettävää. Urheilupuolelta jännitetään jatkaako Severin Freund siitä mihin hän viime vuonna täällä jäi vai jäikö kenties tämän talven mäkihypyn maailmancupia hallinnoineen Peter Prevcin hampaankoloon jotain perjantaina Salpausselän kisoissa”, mietiskelee Ruhanen.

”Hienoa on tietysti saada maailmancupin osakilpailu yhdistetyn osalta 15 vuoden tauon jälkeen takaisin Puijolle ja vielä kun oman kylän Herolakin on kisaamassa”, lisää Ruhanen.

Puijon kisoihin on ilmoittaunut urheilijoita yhteensä 17 maasta. Mukaan lukien molemmat lajit  on etukäteen ilmoittautuneiden urheilijoiden määrä reilusti yli 100. Kuopioon urheilijat saapuvat suoraan Lahden Salpausselän kisoista.

Puijon kisoissa nähtävät suomalaiset urheilijat varmistuvat sunnuntaina Salpausselän kisojen jälkeen, kun valmennusjohto tekee lopulliset päätökset urheilijoiden suhteen.

***
Tutustu tästä kisaohjelmaan.

Tietoa julkaisijasta

www.puijonkisat.fi
www.facebook.com/puijonkisat
www.vimeo.com/puijoskigames

Twitter: @puijonkisat
Instagram: @puijonkisat

#puijonkisat
#puijoskigames

***

Lisätietoja
Tapahtumajohtaja Jarkko Ruhanen, 0400 152 712, jarkko.ruhanen@puijonkisat.fi

Tiedotus- ja mediapalvelut:
Source Creative Oy, Kalliolanrinne 4 6krs. 00510 Helsinki, www.source.fi