Ilmasta proteiinia valmistava Solar Foods aloittaa Itämeriprojektin rahoituksella Suomeen sijoitettavan tehtaan suunnittelun

Kansainvälistäkin huomiota osakseen saanut espoolainen startup Solar Foods saa Itämeriprojektilta 50 000 euron rahoituksen.

KUTSU: Itämeri on pelastettava, mutta kuka sen tekee?

Itämeriprojekti julkaisee rahoituspäätöksensä maanantaina 11.3. Tänä vuonna Ålandsbanken rahoittaa Itämeren tilaa edistäviä hankkeita jopa 360 000 eurolla.

Ystävänpäivänä matkaillaan kotimaassa ja lähetetään rakkaille kortteja

Nettimatkatoimisto ebookers tutki suomalaisten matkailukäyttäytymistä ystävänpäivänä. Lento- ja hotellivarausten perusteella ystävänpäivä näyttäytyy suomalaisille juhlana, jolloin matkaillaan ensisijaisesti kotimaassa

Business Finland tekee uuden aluevaltauksen – puudildoille 200 000 euron laina

Business Finland on 16.1. myöntänyt 200 000 euron lainan puudildoja ja anustappeja valmistavalle Teatiamo Industries Oy:lle. Lainan omavastuu on 150 000 euroa. Yhtiö onnistui aikaisemmin syksyllä keräämään joukkorahoituksella 163 200 euroa.

Tutkimus: Työelämä paranee edelleen – tässä ovat Suomen parhaat työpaikat 2019

Great Place to Work®:n tuore tutkimus osoittaa, että työntekijäkokemus on parantunut etenkin suurissa organisaatioissa. Työntekijäkokemusta ja luottamusta mittaava Trust Index © on noussut Suomen parhailla suurilla työpaikoilla vuosikymmenessä 74 prosentista 79 prosenttiin.

Teatteriin ulkomaille? Itäsuomalaiset ovat Suomen innokkaimpia teatterimatkailijoita

Yhä useampi suomalainen yhdistää ulkomaanmatkaansa teatterissa käynnin ja yli kolmannes suomalaisista pitää teatterissa käyntiä hyvänä loma-aktiviteettina

Markkinointiviestintätoimisto Source ja Kitchen suunnitteli Väyläviraston logon ja ilmeen

Väylän edeltäjä, Liikennevirasto, kilpailutti vuonna 2018 toimistot markkinointiviestinnän kumppanuudestaan ja valitsi tällöin kumppanikseen Kitchenin. Nyt yhteistyö jatkuu saman puitesopimuksen piirissä Väyläviraston kanssa.

RADIOJUTTU: Yliaktiivisesta virtsarakosta kärsii jopa 300 000 suomalaista

Yliaktiivinen virtsarakko on yleinen, mutta usein vaiettu vaiva. Se ilmenee virtsaamispakkona, tiheinä vessakäynteinä ja virtsankarkailuna.

Tutkimus: Puolet suomalaisista suosii pitkillä matkoilla julkisia kulkuvälineitä – näin älykäs liikkuminen muuttaa joulun menoliikennettä

Ramboll Finlandin teettämässä tutkimuksessa* selvisi, että jopa puolet suomalaisista suosii julkista liikennettä matkustaessaan yksin pidemmän matkan kotimaassa, mutta toisaalta esimerkiksi lapsitalouksista (n=194) 59 % liikkuu lasten kanssa mieluiten omalla autolla.

FIS Media Survey concerning FIS World Cup Ruka Nordic

FIS and the local Organizing Committees have been continuously trying to develop and improve services at our FIS Nordic World Cup competitions.

Näihin lasten ja nuorten taitoihin pelaaminen vaikuttaa

Pelaamiseen liitetään usein erilaisia uhkakuvia, mutta vähemmälle huomiolle jäävät pelaamisen hyödyt. Minkälaisia taitoja lapsi voi oppia pelaamisesta ja mitä hyötyä niistä voi olla?

Mobiilidatan määrä räjähtää – tältä arkesi näyttää tulevaisuudessa

Suomalaiset mobiiliverkkojen käyttäjät ovat tiedonsiirtomäärissä maailman kärkijoukkoa. DNA:n kyselytutkimuksen perusteella tietoliikennekaistaa kuluu erityisesti videoiden parissa viihtymiseen sekä pelaamiseen verkossa.

Tässä on kesän juomatrendi – Suomi taas muuta maailmaa jäljessä

rtesaanisiiderit ovat olleet kovassa nosteessa USA:ssa jo pidemmän aikaa ja nyt tämäkin trendi on rantautumassa Eurooppaan.

Osa harvinaissairaista joutuu odottamaan diagnoosia lähes koko elinikänsä

”Minulla meni diagnoosin saamisessa kaiken kaikkiaan lähes 20 vuotta. Sairastelin todella paljon tänä aikana ja silmätulehduksia minulla ehti olla niin paljon, että se on vaikuttanut ihan pysyvästi silmiini."

Lauri Markkanen ilmestyi suomalaisten matkailutilastoihin

ebookersin pääsiäisen suosituimpien matkakohteiden joukossa uusi tulokas: Chicago

Last minute -lento on kallein, edullinen lento varataan vähintään 30 vuorokautta ennen matkaa

Voit säästää myös varaamalla lentosi sunnuntaina ja lentämällä perjantaina.

Ovatko tässä Euroopan romanttisimmat kaupungit?

ebookersin vinkit Euroopan romanttisiin kaupunkikohteisiin.

Murtsikan matkassa maailmalle

Maastohiihto on aktiivimatkailun unohdettu helmi.

Euroopan vähemmän tunnetut joulumarkkinat

Joulumarkkinoista on tullut joulukuun matkailun hittituote. Hehkuviini, käsityönä tehdyt lelut, paikalliset herkut, luistinradat ja jouluisen ihana tunnelma levittäytyy lukuisten eurooppalaisten kaupunkien toreille.

Suurin Ruka Nordic koskaan kasvoi myös kävijämäärissä

Perjantaina alkanut kolmipäiväinen Ruka Nordic oli tänä vuonna suurempi kuin koskaan. Maailmancupin osakilpailuja oli ennätykselliset 11 ja lisäksi mukana oli ennätysmäärä osallistujamaita.

Mitä jos antaisimme aistien päättää seuraavan matkakohteemme?

Ebookers tuo matkailualalle työkalun, joka seuraa aistimuksiamme kasvontunnistusteknologiaa hyödyntäen ja ehdottaa matkakohteita mieltymystemme pohjalta.

Kansainvälinen huippu-urheilu kohtaa festivaalifiiliksen – Qstock ja Ruka Nordic yhteistyöhön

Yhteistyö tulee näkymään molemmissa tapahtumissa, kun Qstock tuo kesän henkäyksen ja festivaalitunnelman Rukalle marraskuussa ja Ruka Nordic luo talviurheilun huumaa keskelle kesää Oulussa.

Pyeongchangin olympiaisännät Rukalle tapahtumaoppiin

Etelä-Korean Pyeongchangin talviolympialaisten järjestäjät saapuvat Ruka Nordic maailmancup -tapahtumaan marraskuun lopussa tutustumaan kilpailuihin ja kilpailujärjestelyihin.

Omaehtoinen elämysautoilu kiehtoo matkailijoita vuodesta toiseen

Ebookers kertoo parhaat reitit ja vinkit road tripille.

FC Barcelona ja Google Helsinkiin urheilun startup-tapahtuma Smashiin

Slushin virallisessa sivutapahtumassa Smashissa nähdään ennennäkemätön kattaus urheilu- ja startup-maailman helmiä marraskuun lopussa.

Olympiavuosi näkyy Rukalla – ennätysmäärä osallistujamaita maailmancupiin

Ruka Nordicissa on tänä vuonna ennätysmäärä sekä maailmancupin osakilpailuja että tapahtumaan osallistuvia maita. Hiihtoliitolle kilpailu on tärkeä kauden avaus.

Ainutlaatuiset aamupalat maailmalla

Aamupala on matkailijan voimavara ja turvapaikka. Jos matkakohteen ruokakulttuuri alkaa tökkiä ja mahaa kipristelee, mikään ei lohduta reissaajaa yhtälailla kuin hotellin aamiaisbuffet.

Säilötty lumi on vakuutus Ruka Nordicin maailmancupille

Ruka Nordic on säilönyt tänä vuonna ennätykselliset 20 000 kuutiota lunta. Ennätysmäärän säilölunta mahdollisti yhteistyö Ru­kan kä­ve­ly­ky­läyh­dis­tyksen kanssa.

Yhä useampi varaa matkansa mobiililaitteilla – Apple- ja Android-käyttäjien varauskäyttäytymisessä on eroja

Yhä useampi suomalainen varaa matkansa älypuhelimella tai tabletilla. Suomen johtavan nettimatkatoimiston ebookersin sivuston vierailijoista mobiilikäyttäjät ovat vuonna 2017 muodostaneet ensimmäistä kertaa puolet kaikista sivuston vierailijoista.

Näihin kohteisiin suomalaiset matkustavat syyslomillaan

Suomen johtavan nettimatkatoimiston ebookersin varaustilanteen perusteella suomalaiset matkustavat syyslomillaan Euroopan kulttuuripääkaupunkeihin. Koululaisten syyslomaviikkojen (16.-29.10.) matkavarausten kolmen kärki on Praha, Berliini ja Riika.

Purjehdus: Suomi sijoittui toiseksi Itämeren pisimmässä Nord Stream Race -avomerikilpailussa

Loppuun asti suorituksiaan parantanut Team Finland –Nyländska Jaktklubben (NJK) purjehti Nord Stream Race -purjehduskilpailun viimeisen osuuden maaliin toisena Venäjän joukkueen vanavedessä.

Suomi toisena Itämeren pisimmässä avomerikilpailussa, joka päättyy tänään venäjän Pietariin.

Helsingin Lauttasaaressa purjehdittiin tiistaina 1000 merimailia pitkän avomerikilpailun viimeiset rataosuudet, joiden ensimmäinen lähtövoitto meni Suomen Nyländska Jaktklubbenin tiimille Kenneth Thelenin johdolla.

Itämeren pisin avomerikilpailu saapuu Suomeen 4.9. maanantaina

Viisi joukkuetta Saksasta, Venäjältä, Suomesta, Ruotsista ja Tanskasta saapuvat 1000 merimailia pitkän avomerikilpailun viimeiseen etappisatamaan Helsinkiin maanantaina aamuyöstä.

Suomi kolmantena ensimmäisen osuuden jälkeen Nord Stream Race -avomeripurjehduskilpailussa

Kilpailun ensimmäinen osuus, 150 mailin avomeripurjehdus Kielistä Kööpenhaminaan purjehdittiin kevyissä tuulissa.

Lentävätkö veneet tulevaisuudessa?

Foilaaminen eli lentäminen kantosiipien avulla veden päällä mullistaa veneilyn.

Tuhannet osoiteristiriidat hidastavat hätäkeskuspalveluiden toimintaa

Valtakunnallisesti ristiriitoja osoitetiedoissa on noin 140 000, joista puolet liittyy osoitteiden oikeinkirjoitukseen ja puolet sijaintiin.

Helsingfors Segelklubb – HSK ensimmäiseksi Foiling Center -seuraksi

HSK:sta tulee Suomen ensimmäinen Foiling Center -seura, joka panostaa purjehduksen uuteen vauhdikkaaseen lajimuotoon, foilaamiseen eli kantosiipien avulla lentävään veneeseen.

Pohjoismaisten hiihtolajien olympiavuosi starttaa Rukalta marraskuussa

Ruka Nordic avaa jälleen pohjoismaisten hiihtolajien mäkihypyn, yhdistetyn ja maastohiihdon maailmancupit marraskuussa. Samalla Ruka Nordic avaa pohjoismaisten hiihtolajien olympiavuoden, joka huipentuu Etelä-Korean Pyeongchangin talviolympialaisiin helmikuussa 2018.

RADIOJUTTU: Tutkimus: Vain puolet länsisuomalaisista kokee kotinsa riittävän suojatuksi – apu uudesta teknologiasta?

Vain alle puolet länsisuomalaisista kokee, että heidän kotinsa on riittävän hyvin suojattu asuntomurron estämiseksi, paljastaa kodinturvayhtiö Verisuren viime vuoden lopulla teettämä kyselytutkimus.

The sold out SMASH event got sports enthusiasts and technology experts together

SMASH, an official Slush side-event focused on sports and health, enabled sports, passion, and technology to encounter for the first time on November 29th.

Loppuunmyyty SMASH-tapahtuma kokosi urheiluväen ja teknologiaosaajat yhteen

SLUSHin virallinen liikuntaan ja urheiluun keskittyvä sivutapahtuma SMASH mahdollisti ensimmäisenä maailmassa viime viikon tiistaina 29.11. urheilun, intohimon ja teknologian kohtaamisen.

Ruka Nordic – nappisuoritus

Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala on tyytyväinen Ruka Nordicin kilpailujärjestelyihin ja kertoo, että myös Kansainväliseltä hiihtoliitolta on jo tullut positiivista palautetta.

Ruka Nordicin ennakkolipunmyynti enteilee vauhdikasta viikonloppua

Ruka Nordicin pääsihteeri Seppo Linjakumpu kertoo, että tapahtuman lipunmyynnissä ollaan selkeästi viime vuotta edellä. Ticketmasterin kautta tehdyssä ennakkolipunmyynnissä ollaan tuplattu viime vuoden tulos.

The full SMASH program is now released: Google, The US Olympic Committee, Burst.com, British Cycling, Terveystalo, Ilmarinen…

SMASH, an official Slush side-event focused on sports and health has released the full event program. There will be nearly 40 startups, a sold out Demo Zone and several product launches of new technologies at Smash.

Ruka Nordic GO -kilpailu starttaa torstaina Kuusamon alueella

Ruka Nordic GO on Ruka Nordicin järjestämä kilpailu, jossa tarkoituksena on löytää kolme eri Ruka Nordic GO -rastia, jotka on piilotettu ympäri Ruka-Kuusamon aluetta, ottaa selfie jokaisen rastin kanssa ja postata selfiet Instagramiin hashtagilla #rukanordicGO.

Tips of the exciting activities in Ruka

Kuusamo where FIS Ski World Cup Ruka Nordic is held every year is also famous for its outstanding nature and fun winter activities.

Google comes to Smash – Start-up event programme is now public Smash 21.10.2016, 10:09

The official side-event of Slush has an unprecedented array of stars from the world of sport and start-ups - included are Google, the US Olympic team's Director of Technology & Innovation, Mounir Zok, as well as Alex Nisbett, who was the architect of the London Olympic Games spectator experience.

Rukalla hypätään nyt säässä kuin säässä

Rukan hyppyrimäkeen on asennettu latuelementtipaketti ja tuuliverkko. Remontti oli ehtona maailmancupin kilpailuiden järjestämiselle Rukalla, kun Ruka Nordicin kaikki yhdistetyn ja mäkihypyn kilpailut jouduttiin perumaan viime vuonna ylämäen jäähdytystekniikan pettäessä.

Google Smashiin – Startup-tapahtuman ohjelma nyt julki

Slushin virallisessa sivutapahtumassa on ennennäkemätön kattaus urheilu- ja startup-maailman helmiä – mukana ovat Google, USA:n olympiajoukkueen teknologiajohtaja Mounir Zok sekä sekä Lontoon olympialaisten katsojakokemusta rakentanut Alex Nisbett.

Lontoo paikallisten silmin

Suomen johtava online-matkatoimisto ebookers julkaisee järkälemäisen paikallisoppaan suomalaisten suosikkikohteeseen Lontooseen.

Start-up Smash aims at the 400 billion sports market

As part of the Slush-family, Smash is the world's first physical activity, health and sport focused start-up event.

Startup-tapahtuma Smash tähtää 400 miljardin sporttimarkkinoille

Slush-perheeseen kuuluva Smash on maailman ensimmäinen liikuntaan, terveyteen ja urheiluun keskittyvä startup-tapahtuma.

Ebookers: Brexit moninkertaisti suomalaisten lomavaraukset Lontooseen

Punnan heikentynyt kurssi näkyy myyntipiikkinä Lontoon lomamatkojen varauksissa.

Markkinointitoimisto Kitchen selvitti, mikä on suomalaisille sujuvaa terveyspalveluasiointia

Tutkimuksen mukaan suurin osa suomalaisista kokee asioinnin yksityisillä lääkäriasemilla selvästi sujuvampana ja selkeämpänä kuin asioinnin terveyskeskuksissa.

Nord Stream Race: Team Finland haasteiden myötä Helsinkiin

Nord Stream Race -avomeripurjehduskilpailussa ensimmäinen etappi Pietarista Helsinkiin saavutettiin varhain maanantaiaamuna.

Suomi ensimmäistä kertaa mukaan Nord Stream Race -purjehduskilpailuun

Itämeren pisin avomeripurjehduskilpailu Nord Stream Race saa historiansa ensimmäisen suomalaistiimin. Team Finlandin kipparina toimii Atlantin ylityksen maailmanennätysmies ja Suomessa vuoden purjehtijaksi valittu Samuli Leisti.

Nupit kaakkoon! Hemofiliaa sairastava Joni Tanskala ei suostu hissuttelemaan

Joni Tanskalalle, 29, ovat vuosien varrella tulleet tutuiksi niin breakdance, salibandy kuin moshpititkin.

Maailman hemofiliapäivänä rokataan henkeen ja vereen

Hemofilia on verenvuototauti, joka johtuu veren puutteellisesta hyytymisestä.

Jännittävät kilpailut toivat tunnelman Puijon stadionille

Tiistaipäivän aikana Puijolla nautittiin urheilusta, jännityksestä ja testattiin uutta konseptia. Kahden maailmancupkilpailun läpivieminen yhden päivän aikana sujui moitteettomasti.

Puijolle uusi mäkiennätys -maanantain joukkuemäellä lämmiteltiin tiistain kisoja varten

Maanantai-iltana Puijolla hypätyssä joukkemäessä tehtiin historiaa monin tavoin. Ensimmäistä kertaa Kuopiossa hypätty joukkuekilpailu tarjoili yleisölle viihdettä, kun kisan aikana Puijon HS 127 mäen mäkiennätys laitettiin uusiksi.

Puijon kisoissa uusi aikataulu – maanantain joukkuemäkeen ilmainen sisäänpääsy

Sunnuntai-iltana varmistui, että lauantaina 20.2. peruttu MM-esikisojen miesten joukkuemäen kilpailu hypätään maanantai-iltana Puijolla.

100-vuotiaat Puijon kisat toivottavat kaikki tervetulleeksi

Maanantaina 22.2. käynnistyvien mäkihypyn ja yhdistetyn maailmancupin osakilpailuiden järjestelyt ovat sujuneet suunitelmien mukaan.

Autoilija, kiertääkö sinun öljysi?

Jäteöljy, jota syntyy esimerkiksi auton öljynvaihdossa, on kierrätettävää tavaraa.

Markkinointitoimisto Kitchen tuo loppuasiakkaan äänen entistä vahvemmin markkinoinnin suunnitteluun

Kimmo Kena on nimitetty markkinointitoimisto Kitcheniin tehostamaan asiakkaiden näkemysten hyödyntämistä markkinoinnissa sekä kehittämään markkinointiviestinnän strategioita ja mittaamista.

Ruka Nordicin kisaviikonloppu suijui kaksijakoisesti

Ruka Nordicin kisaviikonloppu tarjosi yleisölleen hienoa kisafiilistä sekä harmillisia peruutuksia. Sunnuntaina kisojen pääsihteeri Seppo Linjakumpu linjasi viikonlopun hyvät ja huonot puolet.

Tuuliolosuhteet muokkasivat Ruka Nordicin aikatauluja

Perjantaina mäkihypyn ja yhdistetyn kilpailuiden aikatauluja jouduttiin tuuliolosuhteiden mukaan muokkaamaan uudestaan. Perjantaina Rukan HS142 mäessä ei päästy hyppäämään lainkaan.

Puijon mäkitiimin Elias Vänskälle debyytti maailmancupissa Rukalla, Ilkka ja Matti Herola yhdistetyn edustajat

Viikonloppuna Rukalla käytävissä yhdistetyn ja mäkihypyn maailmancupinosakilpailuissa puijolaiset menestysodotukset ovat Herolan veljesten, Ilkan ja Matin,lisäksi mäkipuolella Klassillista lukiota käyvän Elias Vänskän varassa.

Puijon kisojen satavuotista taivalta juhlitaan #positiivisuudenkautta

Kuopiolaiselle talviurheilun superviikolle osuvissa juhlakisoissa käydään myös yhdistetyn maailmancupin kilpailu.

Levin maailmancup jouduttiin perumaan – katse kohti seuraavia kisoja

Poikkeuksellisen lämmin syksy koitui Levin maailmancupin pujottelukisojen kohtaloksi.

Artikkeli: Uusi projekti mullistaa paikkatietomarkkinat – nyt saat itse päättää, mitä tietoja puhelimestasi kerätään

Mobiilipalvelumarkkinat ovat suuryritysten pelikenttä. Jos kuluttajat haluavat saada mobiilisovelluksia käyttöönsä, heidän on pakko luovuttaa puhelimestaan saatavat tiedot kerättäväksi ja välitettäväksi eteenpäin.

Kännykkäsi vuotaa tietojasi ulkopuolisille – sinun tietämättäsi

Kuluttajalla ei ole tällä hetkellä juuri mahdollisuuksia vaikuttaa siihen, mitä tietoja hänen puhelimestaan kerätään, ja kenelle ne välitetään.

Valkoinen maa ja uudet kehitysaskeleet

Kuluneella viikolla luminen maisema on vallannut Rukan hiihtostadionin. Stadionin kisapaikkojen lumetus käynnistettiin tiistaina.

World Cup Levi jakoi lippuja Kilpisjärven koulun peruskoululaisille

Levin maailmancup on päätänyt jakaa Lapin alueen peruskoululaisille vapaalippuja Levillä 13.-15. marraskuuta laskettaviin alppihiihdon pujottelukauden avauskilpailuiden sunnuntaipäivälle.

Levin maailmancupin tv-näkyvyys kiinnosti mainostajia

Levin maailmancupin tv-näkyvyyksien yhteistyökumppanipaikat on myyty loppuun.

Legendaarinen Eppu Normaali räjäyttää Levin lauantai-illan

Suomalaisten sydämiin itsensä soittanut Eppu Normaali saapuu Leville maailmancup -viikonloppuna. Mieleenpainuvista suomiklassikoista tunnettu yhtye esiintyy yleisölle lauantai-iltana.

FIS mukana viemässä Levin kisoja yhdessä eteenpäin

Kansainvälisen hiihtoliitto FIS:n vierailu liittyen Levin maailmancupin kisajärjestelyihin sujui suunnitelmien mukaan.

Levin maailmancup saa uuden toimitsija- ja vapaaehtoispäällikön

Talvikauden 2015/2016 pujottelun maailmancupin avauskilpailut Levillä lähestyvät.

Tanja Poutiainen-Rinne ja Janne Pelkonen jakavat Kilpisjärven peruskoululaisille vapaaliput World Cup Levin -kisoihin – Lehdistötilaisuus 26.10. klo 11:45

Marraskuun 13.-15. päivä järjestettävät alppihiihdon pujottelukauden avauskisat tunnetaan koko Lapin kilpailuna.

Puijon Kisat täyttää 100 vuotta – yhdistetty myös mukana

Tulevana talvena Puijon Kisoilla on edessään juhlavuosi. 100 vuotta täyttävän kisatapahtuman kilpailullisiksi sisällöiksi on luvassa Puijon Laturetki, mäkihypyn ja yhdistetyn maailmancup-kilpailut sekä pohjoismaisten lajien Hopeasompa -finaalit.

Puijon Kisoissa hypätään – joka tapauksessa

Puijon Kisojen jälkeiset purkutyöt ovat saatu päätökseen. Tänä vuonna kisoja oli rakentamassa ja toteuttamassa lähes 500 talkoolaista.

Kuopion maailmancupin kilpailu siirretään normaalimäkeen

Kuopion mäkihypyn maailmancupin kilpailun harjoituksia ja karsintaa on jouduttu siirtämään tuuliolojen vuoksi. Suurmäestä, HS127, ei voida ennusteen mukaan hypätä tiistain eikä keskiviikon aikana.

Tuuli siirsi Puijon kisojen karsinnan tiistaille

Maanantaille aikataulutettu mäkihypyn maailmancupin karsintakierros jouduttiin siirtämään tiistaille tuulilolosuhteiden vuoksi.

Kisatapahtumat onnistuivat erinomaisesti – kävijämäärä pettymys Salpausselällä

Salpausselän 90-vuotisjuhlakisat saatiin päätökseen viikonlopun viimeisen mäkihyppykilpailun myötä.

Puijon Kisat valmiina toivottamaan kaikki tervetulleeksi

Tiistaina 10.3. käytävän mäkihypyn maailmancupin järjestelyt ovat hyvällä mallilla ja mäkimontussa ollaan valmiina vastaanottamaan niin urheilijat kuin kisavieraatkin.

PUIJON KISAT 2015

Puijon Kisat 2015 – mäkihypyn maailmancup -­tapahtuma lähestyy, 9.3. karsintakilpailu ja 10.3. varsinainen MC osakilpailu.

Kisaladut kunnossa – Salpausselän ladut läpi lumikontrollista

Tasan viikon kuluttua alkavien Salpausselän kisojen ladut tarkastettiin eilen keskiviikkona.

Lanisek juhli sunnuntaina – suomalaiset kaukana kärjestä

Anze Lanisek vei nimiinsä sunnuntaina Lahdessa hypätyn Continental Cupin toisen osakilpailun.

Continental Cup: Norjan Granerud voittoon, Ahonen kolmas Lahdessa

Lahdessa lauantaina hypätyn mäkihypyn Continental Cupin voittoon liiteli Norjan Halvor Egner Granerud pistein 267.4.

Lauantain Continental Cup –kilpailu aikaistuu Lahdessa

Lauantaina järjestettävää mäkihypyn COC-osakilpailua on päätetty aikaistaa. Koekierros alkaa lauantaiaamuna jo klo 10.00 ja kilpailukierros klo 11.00.

Puijon Kisojen Kisakylässä tapahtumaa kaikille kisavieraille

Maaliskuun alussa Kuopion Puijolla hypättävät mäkihypyn maailmancupin kilpailut tarjoavat yleisölleen kisajännityksen lisäksi myös monipuolista oheisohjelmaa.

SUOMIAREENA GOES EDUSKUNTA

MTV:n ja Porin kaupungin yhdessä järjestämä yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma - SuomiAreena – järjestetään heinäkuussa 11-17.7.2015 jo kymmenennen kerran.