Deskin videotiimi siirtyy Source Creativeen

Videoviestintään ja sisällöntuotantoon keskittyneen Source Creative Oy:n video-osaaminen vahvistuu konkurssiin menneen Viestintätoimisto Deskin videotiimillä. Uudet työntekijät asiakkuusvastaava Tomi Karmaluoto, dokumenttielokuvaohjaaja Jenni Pohtala sekä kuvaaja Jukka Åman siirtyvät Sourceen osakkaiksi. Yritys työllistää yhdistymisen jälkeen kahdeksan henkilöä, joista kolme henkilöä työskentelee sisällöntuotannossa sekä viisi videoviestinnässä. Uusi tiimi parantaa entisestään yrityksen näkemystä toimia digitaalisen sisällöntuotannon aallonharjalla. Samalla yrityksen viestinnällinen osaaminen kasvaa entisestään.

”Videotiimimme kasvaa kolmella alalla pitkään vaikuttaneella tekijällä, joista Åman on jo aiemmin työskennellyt Sourcelle. Tämä avaa niin uusille kuin vanhoille asiakkaillemme uusia mahdollisuuksia. Jos haluat pärjätä alalla, on uskallettava laajentua vaikka ajat olisivat haastavat”, Sourcen toimitusjohtaja Jaakko Kantola iloitsee.

”Deskin videotiimi on tuottanut vuosittain satoja yritysviestinnän videoita ja pystymme nyt tarjoamaan asiakkaillemme enemmän resursseja strategiseen suunnitteluun ja isoihin tuotantoihin”, kertoo Karmaluoto.

Karmaluodon mukaan myös Viestintätoimisto Deskin videoyksikkö oli yrityksen loppuun saakka eräs kannattavimmista osa-alueista, joten tästä on hyvä jatkaa yhdessä.

”Meille avautui uusi mahdollisuus jatkaa siitä, mihin vanhassa työpaikassamme jäimme ja jalostaa nyt tuotantoa entistä parempaan ja luovempaan suuntaan. Sourcen tiloista löytyi valmiina tuttu työyhteisö, studiot äänityöskentelyyn, editointiin sekä videokuvaukseen. Saamme käyttöömme myös 4K elokuvastudion ja webcast–osaamista”, Åman toteaa.

”Sourcen konseptiosaaminen ja meidän dokumenttitaustat tuovat uusia tuulia yritysvideoviestintään. Tulemme tekemään yhteistyötä myös televisioyhtiöiden kanssa. Sourcessa tuotantoon tulee saman tien YLE:lle tehtävä kohti Rioa-sarja olympiapurjehtijoista sekä dokumenttiprojekteja”, taiteen maisteri Pohtala toteaa.

Lisätietoja laajentumisesta:

Jaakko Kantola,
toimitusjohtaja / luova johtaja
0400 550 1283
jaakko.kantola@source.fi

Tomi Karmaluoto,
asiakkuusjohtaja
050 343 7342
tomi.karmaluoto@source.fi

****

Taustat mobiilialan markkinoinnissa.

Sourcen markkinointiviestinnän juuret yltävät 90-luvun loppupuolelle, jonka jälkeen yritys on toiminut fuusion jälkeen markkinointitoimisto Malja BTL Oy:n osana sekä vuodesta 2013 jälleen itsenäisenä yrityksenä.

Yrityksen perustaja Kantola on työskennellyt digitaalisen viestinnän parissa vuodesta 2006, jolloin hän vastasi iPhonen Suomen lanseerauksesta Soneralle Malja BTL Oy:ssä. Lisäksi Kantola on tehnyt töitä muun muassa Nokian, Microsoftin ja Soneran tiimeissä.