FC Barcelona ja Google Helsinkiin urheilun startup-tapahtuma Smashiin

Slushin virallisessa sivutapahtumassa Smashissa nähdään ennennäkemätön kattaus urheilu- ja startup-maailman helmiä marraskuun lopussa.

– Me Smashissä uskomme, että urheilu on maailman suurin intohimon ja innostuksen lähde. Intohimo yhdistää myös startup-yhteisöjä. Halusimme antaa alustan, jossa nämä intohimot, osaaminen ja bisnesvainu kohtaavat, Smashin toimitusjohtaja Tommi Kolehmainen kertoo tapahtuman syntyvaiheista.

Smash on urheilua laajasti niin huippu-urheilun, katsojakokemuksen kuin terveys- ja kuntoliikunnan näkökulmasta edustava startup-tapahtuma. Ensimmäisen kerran Smash järjestettiin viime vuoden marraskuussa.

Ensimmäinen Smash oli menestys ja tänä vuonna kaksipäiväisenä järjestettävä Slushin virallinen sivutapahtuma tuo estradille jälleen uskomattoman joukon asiantuntijoita.

– Voimme ylpeänä esitellä jo tämän hetkistä ohjelmarunkoamme. Meillä on lavalla eri alojen huippunimiä, joita on harvemmin Suomessa kuultu, kertoo tapahtuman tuotantojohtaja Miikka Neuvonen.

Johtavia asiantuntijoita ja startup-yrityksiä

Smashissä esiintyvät muun muassa Albert Mundet (FC Barcelona, Head of Knowledge), Mary Liz McCurdy (Google, Global Head of Healt and Fitness), rugbypelaaja Ollie Phillips (PwC, Director of Digital Transformation) ja Xavi Cortadelles (Gatorade, Global Head of Design and Innovation).

Suomalaista asiantuntemusta lavalle tuovat mm. Los Angeles Kingsin ja Los Angeles Lakersin fysiikkavalmentajana toiminut Marko Yrjövuori, Sebastian Vettelin entinen kuntovalmentaja Tommi Pärmäkoski sekä lisätyn todellisuuden (augmented reality) asiantuntija Emmi Jouslehto Arilynistä.

Tämänhetkinen ohjelmarunko löytyy osoitteesta http://sportsmash.net/#schedule
Ohjelma julkaistaan kokonaisuudessaan keskiviikkona 15.11.

Smashissa mukana olevat startup-yritykset tähtäävät kasvaville sportti- ja hyvinvointimarkkinoille, joiden arvo maailmanlaajuisesti on vahvassa kasvussa. Tapahtuman osana nähdäänkin startupeille tarkoitetun Sport Tech World Cupin finaali. Tämä maailmancup on laatuaan ensimmäinen Pohjoismaille tarkoitettu urheiluteknologian startup-kilpailu. Yli sadasta hakijasta finaaliin valitaan kymmenen finalistia, jotka edustavat viittä eri urheiluteknologiateemaa. Finaali käydään Smashissa keskiviikkona 29.11.

Tietoa julkaisijasta

 

Median edustajat ovat tervetulleita Smashiin! Median akkreditointi tapahtuu osoitteessa https://www.lyyti.fi/reg/Smash_2017_Media

 

Lisätietoja tapahtumasta:

Toimitusjohtaja Tommi Kolehmainen, p. 0400 885 088, tommi@sportsmash.net

Tuottaja Miikka Neuvonen, p. 050 309 8249, miikka@sportsmash.net