Google Smashiin – Startup-tapahtuman ohjelma nyt julki

Slushin virallisessa sivutapahtumassa on ennennäkemätön kattaus urheilu- ja startup-maailman helmiä – mukana ovat Google, USA:n olympiajoukkueen teknologiajohtaja Mounir Zok sekä sekä Lontoon olympialaisten katsojakokemusta rakentanut Alex Nisbett.

Urheilua laajasti niin huippu-urheilun, katsojakokemuksen kuin terveys- ja kuntoliikunnan näkökulmasta edustava startup-tapahtuma Smash julkaisee nyt merkittävä osan ohjelmastaan.

Smashissä esiintyy muun muassa Google, joka vastikään lanseerasi Daydream-sovelluksensa.“Google tuo tapahtumaan näkemyksen virtuaalitodellisuudesta suoraan maailman huipulta. On hienoa saada maailman johtavia brändejä kertomaan tästä Suomeen”, Smashin toimitusjohtaja Tommi Kolehmainen toteaa.

Alex Nisbett

Asiakaskokemuksesta puhuvat Lontoon olympialaisten katsojakokemusta rakentanut Alex Nisbett sekä luovan teknologiayrityksen, Ixonosin, toimitusjohtaja Sami Paihonen.

Mounir Zok

Urheilusuorituksen parantamisesta keynote-puhujaksi saapuu USA:n Olympiajoukkueen arvostettu teknologiajohtaja Mounir Zok, joka on monella tapaa edelläkävijä uudenlaisen teknologian ja innovaatioiden hyödyntämisessä urheilussa. Tilaisuuden juontaa vuoden puhujaksi 2012 ja vuoden juontajaksi 2015 valittu Andre Chaker.

Smash julkistaa myöhemmin vielä ohjelmakokonaisuudet Aasian markkinoista sekä terveys ja hyvinvointi -teemasta. Näissä mukana ovat muun muassa Ilmarinen, Terveystalo ja HC Jokerit.

Tapahtuman startup-yritykset tähtäävät kasvaville sportti- ja hyvinvointimarkkinoille, joiden arvo maailmanlaajuisesti on vahvassa kasvussa. Työ- ja elinkeinoministeriön selvityksen (2013) mukaan liikuntabisneksen yhteenlaskettu liikevaihto Suomessa on lähes 6 miljardia euroa. Globaalisti urheilu- ja liikunta-alan kokonaisarvoksi on arvioitu 350–450 miljardia euroa, ja sillä on valtavat kasvuodotukset.

YHTEYSTIEDOT
www.sportsmash.net
@Smash_Helsinki

Tommi Kolehmainen (CEO)
tommi@sportsmash.net
+358 400 885 088

Hanna Iiskola-Kesonen (tuottaja)
hanna@sportsmash.net
+358 400 569 792

Smash-toimisto: Eteläesplanadi 22 B, 00130 Helsinki