Jännittävät kilpailut toivat tunnelman Puijon stadionille

Tiistaipäivän aikana Puijolla nautittiin urheilusta, jännityksestä ja testattiin uutta konseptia. Kahden maailmancupkilpailun läpivieminen yhden päivän aikana sujui moitteettomasti.

Katsojamäärä tiistain kilpailuissa oli alustavan arvion mukaan reilut 3000 ihmistä. Yeisömäärä on kehitystä eteenpäin edellisestä vuodesta, mutta matkaa vanhoihin huippuvuosiin on vielä jäljellä.

”Totta kai parannus- ja kehityskeinoja on ja tulee, mutta olemme kaikki niin järjestäjien kuin mukana olleiden tahojenkin puolesta tyytyväisiä kisojen kulkuun. Kun ammattilaiset ovat tekemässä tapahtumalle sisältöjä, niin se näkyy hienosti lopputuloksessa”, kertoi Puijon kisojen tapahtumajohtaja Jarkko Ruhanen.

Kisapäivän aikana yleisö sai nauttia tasokkaista kilpailuista ja oheisohjelmat tarjosivat sekä aktivoivat yleisöä nauttimaan ja viihtymään kisoissa.

”Päivän  yhdeksi kohokohdaksi voi nostaa kaksi jännittävää ja korkeatasoista kilpailua. Lisäksi eilen rikottiin mäkiennätys ja tänään meidän Ilkka teki komean suorituksen kotiyleisön edessä”, Ruhanen kertoi tyytyväisenä.

Puijon kisoja oli yhteensä tekemässä ja toteuttamassa reilun 500 talkoolaisen joukko, jotka osoittivat kisojen aikana tehokkuutensa ja tunnollisuutensa. Kisapäivien aikana tehtiin lukematon määrä työtunteja.

”Kisojen päättyessä on tärkeää pysähtyä ja kiittää meidän isoa talkoolaisten ryhmää, jotka mahdollistavat tällaiset tapahumat meillä ja maailmalla. Talkoolaiset ovat tapahtumien tukipilari”, kiteytti Ruhanen päätteeksi.

Tietoa julkaisijasta

www.puijonkisat.fi
www.facebook.com/puijonkisat
www.vimeo.com/puijoskigames

Twitter: @puijonkisat
Instagram: @puijonkisat

#puijonkisat
#puijoskigames

***

Lisätietoja
Tapahtumajohtaja Jarkko Ruhanen, 0400 152 712, jarkko.ruhanen@puijonkisat.fi

Tiedotus- ja mediapalvelut:
Source Creative Oy, Kalliolanrinne 4 6krs. 00510 Helsinki, www.source.fi