Kansainvälinen huippu-urheilu kohtaa festivaalifiiliksen – Qstock ja Ruka Nordic yhteistyöhön

Pohjoisen huipputapahtumat Ruka Nordic ja musiikkifestivaali Qstock aloittavat yhteistyön. Yhteistyö tulee näkymään molemmissa tapahtumissa, kun Qstock tuo kesän henkäyksen ja festivaalitunnelman Rukalle marraskuussa ja Ruka Nordic luo talviurheilun huumaa keskelle kesää Oulussa.

”On hienoa lähteä yhteistyöhön Ruka Nordicin kaltaisen suuren ja kansainvälisen tapahtuman kanssa. Koimme, että pohjoiset tapahtumat tukisivat tässä hyvin toisiaan. Qstockin on ilo olla mukana nostattamassa kisatunnelmaa. Tuomme stadionin yhteen suurimmista kisaravintoloista tuulahduksen kesää, tietenkin myös musiikin voimin”, Qstockin toimitusjohtaja Jouni Loponen kommentoi yhteistyötä.

”Qstock tuo Ruka Nordiciin uuden viihteellisen puolen, jota tapahtuma on kaivannut. On mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä yhden Suomen suurimman festivaalin kanssa ja näin kasvattaa yhdessä Ruka Nordicin ohjelmatarjontaa entisestään. Musiikki, iloinen festarimeininki ja urheilu täydentävät toisiaan ja siksi tämä yhteistyö on erityisen hieno asia”, Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n toimitusjohtaja Mats Lindfors sanoo.

Qstock tuo Ruka Nordiciin ennennäkemätöntä festivaalitunnelmaa Qstock Pit Stop Barin muodossa. Qstock Pit Stop Barin meininki ei jätä vauhdikkaintakaan kisakävijää kylmäksi, kun Suomen suurimpia yökerhoja ja Lapin tunturikeskuksia vallannut DJ Aleksanteri K pitää menoa yllä perjantaina ja lauantaina iltapäivästä lähtien.

Aleksanteri K tuo kisakansalle energisen shownsa 90-luvun musiikin ja nykypäivän hittien tahdittamana. Kovimmille kisatunnelmaan tempautuneille luvassa Qstock-palkintoja. Kisabaari huolehtii tietenkin myös nesteytyksestä ja tarjoaa uunituoreet kahvilatuotteet.

 

Lisätietoja:

Jouni Loponen

CEO, Qstock

p. 0400 727129

jouni.loponen@qstock.fi

 

Mats Lindfors

toimitusjohtaja, Ruka-Kuusamo Matkailu ry

p. 0400 747 356

mats.lindfors@rukakuusamo.fi

 

Qstock 

Qstock järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2003. ​Festivaali on kasvanut muutaman tuhannen kävijän tapahtumasta yhdeksi Suomen suurimmista festivaaleista. Tänä vuonna kaksipäiväinen festivaali keräsi 3​2​ 000 vierasta ja oli loppuunmyyty​ jo viidentenä kesänä peräkkäin.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa taas 2​7​.-28.7.2018. Ensi kesän festivaalin ensimmäiset esiintyjäkiinnitykset julkistetaan joulukuun alussa. www.qstock.fi

Qstock aftermovie: https://youtu.be/WcVd0qWsrr8

Facebook.com/Qstock

@Qstock_Festival

twitter.com/Qstock 

 

Ruka Nordic 24.–26.11.2017. Mäkihypyn, yhdistetyn ja maastohiihdon maailmancup Rukalla. Kolme päivää maailman parasta talviurheilua: ennätykselliset 11 maailmancupin kilpailua ja yli 30 maata, 400 urheilijaa, 25 000 katsojaa ja mahtava tunnelma!

Kuvia Ruka Nordicista löydät Flickr-kuvapalvelusta. Kuvat ovat vapaasti median käytettävissä.

Ruka Nordic FacebookissaTwitterissäInstagramissa ja tietenkin osoitteessa rukanordic.com.