Koukuttavinta tänä pääsiäisenä: Suomen pituinen livestriimi!

Norppalive, 24h-kassahihna ja rairuohon kasvaminen. Siinä livestriimejä viime vuosilta. Radio NRJ on tehnyt pääsiäiseksi näihin pienen upgreidauksen. Kiirastorstaina ILTV:stä pääsee seuraamaan livestriimiä, kun NRJ:n Ritu reissaa bussilla koko Suomen läpi Helsingistä Ivaloon.

NRJ:n Facebook-sivulla voi osallistua Ritun reissuun esimerkiksi auttamalla häntä ristikoiden ratkomisessa tai muissa haasteissa, mitä nyt bussimatkan aikana ihmisen eteen voi tulla. Live pysyy luonnollisesti päällä myös päiväunien ja kahvitaukojen aikana. Ritun matkareitti löytyy myös NRJ:n somekanavista ja mikäli reitti sattuu menemään juuri oman lokaation kohdalta, Ritua voi tulla moikkaamaan bussin pysähdyspaikoilla.

Tämä Suomen pituinen livestriimi tulee kestämään yhteensä bussissa 11 tuntia Rovaniemelle ja siitä vielä muutaman tunnin verran autossa Rovaniemeltä Ivaloon. Ritu odottaa puolen vuorokauden reissua jo innoissaan:

”Rakastin norppaliveä, joten on siistiä, että saan olla päivän oman elämäni norppa! Onhan se hienoa päästä road tripille koko Suomen kanssa. Tietysti vähän jännittää, koska live on live. Jokainen voi miettiä, mitä kaikkea siinä ehtii tapahtua, kun pitää kameraa mukana 15 tuntia putkeen.”

NRJ:n Suomen pituinen livestriimi ILTV:ssä ja NRJ:n Facebookissa kiirastorstaina kello 7.00 alkaen.

 

***

Lisätietoja:

Sini Koskenseppä

Vastaava tuottaja

NRJ Finland Oy

p. 050 553 3613

NRJ Finland Oy on innovatiivinen mediatalo, jonka omistuksessa on kaksi radiokanavaa, NRJ ja Radio Nostalgia.

Hittimusiikkia soittava NRJ on valtakunnallinen radiokanava, jonka tarjontaan kuuluvat vahvasti digitaaliset sisällöt. Lisäksi NRJ näkyy ympäri vuoden erilaisissa tapahtumissa ympäri Suomen.