KUTSU: Itämeri on pelastettava, mutta kuka sen tekee?

Itämeriprojekti julkaisee rahoituspäätöksensä maanantaina 11.3. Tänä vuonna Ålandsbanken rahoittaa Itämeren tilaa edistäviä hankkeita jopa 360 000 eurolla. Tule paikalle kuulemaan, mitkä ovat tämän vuoden merkittävimmät ympäristöinnovaatiot!

Itämeriprojektin rahoittamista hankkeista esimerkiksi biohajoavia designpakkauksia valmistava Sulapac ja lääkejäämiä jätevedestä poistava Wapulec ovat viime vuosina tehneet uraa uurtavaa työtä suomalaisen ympäristönsuojelun saralla, ja tulokset ovat merkittäviä. Tänä vuonna finaalivaiheeseen on edennyt 11 erinomaista hanketta, joihin voit tutustua Itämeriprojektin sivuilla.

Viime vuonna rahoitusta saanut Sulapac on tilaisuudessa paikalla kertomassa oman tarinansa. Lisäksi illan kuluessa kuullaan Itämeriprojektin suojelijaa kilpapurjehtija ja olympiamitalisti Tuuli Petäjä-Siréniä, sekä 100-vuotis juhlavuotta viettävän Ålandsbankenin toimitusjohtajan Peter Wiklöfin puheenvuoro.

Tervetuloa!

Aika ja paikka

Itämeriprojektin rahoitusten julkistamistilaisuus

Maanantaina 11.3.2019 klo 17.30, ovet aukeavat klo 17.15

Restaurant Pörssi, Fabianinkatu 14, Helsinki

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Ilmoittautumiset ja mahdolliset haastattelupyynnöt pyydetään ilmoittamaan Ålandsbankenin viestintäjohtaja Crista Tammelalle: crista.tammela@alandsbanken.fi, +358 40 6463501

Itämeriprojekti

Ympäristöprojektien tukeminen on ollut tärkeä osa Ålandsbankenin toimintaa jo vuodesta 1997. Tähän mennessä Ålandsbanken on tukenut niin pienten kuin suurtenkin organisaatioiden tärkeää työtä ympäristön hyväksi lähes 2 000 000 eurolla. Itämeriprojektin avulla Ålandsbanken haluaa kannustaa muita organisaatioita kehittämään hyviä ideoita luonnon hyväksi. Niin yksityishenkilöt, koululuokat kuin organisaatiot voivat hakea tukea hankkeilleen Itämeren pelastamiseksi. www.balticseaproject.org/fi