KUTSU: Tervetuloa Levin mailmancupiin 2015

Levin maailmancupin organisaatio, Ski Sport Finland ja Levin hiihtokeskus kutsuu Sinut

Alppihiihdon maailmancupin pujotteluavaukseen 13.-15.11.2015

Totuttuun tapaan alppihiihdon maailmancupin pujottelut starttaavat jälleen Suomesta ja Leviltä. Sekä naiset että miehet pääsevät vauhtiin Levin alppiareenalla, Levi Blackissä. Levin maailmancup yhtenä mc-kiertueen mielenkiintoisimmista osakilpailuista TV-näkyvyyksissä mitattuna tarjoaa aivan erityisen tunnelman kaamoksen kylmyydessä, mutta myös erittäin jännittävän pujottelukisan parhaiden laskijoiden kesken.

Pujottelucupin ensimmäisenä osakilpailuna Levin maailmancup on erinomainen tilaisuus tavata urheilijoita, kutsua heitä henkilökohtaisiin tapaamisiin ja ottaa selvää heidän kisakunnostaan tulevalle kaudelle. Me, Levin kilpailujen järjestäjät, olemme apunanne koko kisaviikon; mikäli haluatte toteuttaa ideoitanne vaikkapa erityisten haastattelupaikkojen suhteen. Olkaa rohkeasti yhteydessä!

Olette lämpimästi tervetulleita Leville. Syksyn aikana päivitämme uutisia ja informaatiota nettisivulle www.worldcuplevi.com, facebookiin www.facebook.com/worldcuplevi. Twitter ja Instagram löytyvät tileiltä @worldcuplevi ja #worldcuplevi.

Akkreditointi kotimaisille median edustajille

Pyydämme Teitä ystävällisesti täyttämään akkreditointilomakkeen nettisivuillamme www.worldcuplevi.comMedia > akkreditointi 23. lokakuuta mennessä. Silloin voimme taata myös majoituksen. Majoitusvarauspyynnön voi lähettää samalla lomakkeella. Levi Travel auttaa Teitä haluamanne majoituksen löytämisessä.

Multimediakanavien edustajat (web) täyttävät oikeuksien haltijan Infront Sports&Media’n lomakkeen ennen akkreditoinnin noutamista. Lomake vaaditaan myös suomalaisilta toimijoilta. Se tulee löytymään samasta osoitteesta akkreditoinnin kanssa. Lomake palautetaan sähköisesti ennakkoon sanni.kivipelto@source.fi tai Levin maailmancupin akkreditointipisteeseen.

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne.

Alppikisaterveisin,

Sanni Kivipelto,
mediapäällikkö
puh. 050 5909 163,
sähköposti: sanni.kivipelto@source.fi