Lauri Markkanen ilmestyi suomalaisten matkailutilastoihin

ebookersin pääsiäisen suosituimpien matkakohteiden joukossa uusi tulokas: Chicago

Suomen johtavan nettimatkatoimiston ebookersin suosituimpien matkakohteiden joukkoon on ilmestynyt uusi tulokas: Chicago. Pääsiäisen varatuimpien kohteiden listalla Chicago on nyt sijalla 19. Vuotta aikaisemmin ebookers ei myynyt Chicagoon yhtään lentomatkaa Suomesta. Ebookersin markkinointipäällikön Leif Neuvosen mukaan Chicagon ilmestyminen suosituimpien matkakohteiden joukkoon aiheutti aluksi melkoista pään raapimista.

“Chicago? Miksi juuri Chicago? Miksi nyt? Kyllä sitä ihmeteltiin ihan ääneen ennen kuin joku keksi: Lauri Markkanen”, sanoo Neuvonen.

Lauri Markkanen on suomalaisen koripalloilun supertähti, joka debytoi Pohjois-Amerikan koripallosarja NBA:ssa Chicago Bullsin pelipaidassa lokakuussa 2017. Markkasen ensimmäisen NBA-kauden pelaaminen on ollut sitä luokkaa, että häntä on hehkutettu Atlantin molemmin puolin.

“Päättelimme, että ei tähän ilmiöön voi muuta selitystä olla. Lauri liikuttaa suomalaisia ja Markkas-buumi näkyy jo koko kansan matkailutilastoissa”, sanoo Neuvonen.

Pohjois-Amerikasta pääsiäisen suosituimpien matkakohteiden joukkoon ei Chicagon lisäksi yltänyt muita kaupunkeja. Kärkeä pitävät tutut eurooppalaiskaupungit: Praha, Budapest, Lontoo ja Berliini.

 

* *

Pääsiäisen suosituimmat kohteet

  1. Praha

  2. Budapest

  3. Lontoo

  4. Berliini

  5. Gdansk

  6. Amsterdam

  7. Rooma

  8. Riika

  9. Barcelona

  10. Pariisi

 

Lähde: ebookers

 ***

Lisätietoja:

Leif Neuvonen

Markkinointipäällikkö

ebookers

Puh. +44 77101 68884

lneuvonen@ebookers.com

* * *

Oy ebookers Finland Ltd, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1999 alkaen, on Suomen johtava online-matkatoimisto. Ebookersin henkilökunta palvelee asiakkaitaan ebookers.fi-sivuston lisäksi puhelimitse. ebookers kuuluu maailman suurimpaan matkailukonserniin Expedia Inc:iin ja tuo suomalaisten käyttöön erittäin laajan valikoiman majoituskohteita sekä lentoyhtiöitä ympäri maailman.