Levin maailmancup saa uuden toimitsija- ja vapaaehtoispäällikön

Talvikauden 2015/2016 pujottelun maailmancupin avauskilpailut Levillä lähestyvät. Kisaorganisaatiossa tulevien kisojen ideoiminen ja uusien ajatusten työstäminen on jo aloitettu. Tänä vuonna kisaorganisaatio on päättänyt huomioida kisoihin oman työpanoksensa antavat yli 400 toimitsijaa sekä vapaaehtoista entistä paremmin ja monipuolisemmin.

Toukokuun aikana kisaorganisaatio saa joukkoonsa uuden vahvistuksen, kun Niina Haaslahti aloittaa työnsä toimitsija- ja vapaaehtoispäällikkönä. Haaslahdella on pitkä ja monipuolinen kokemus isojen urheilukisojen järjestelyistä eri lajien parista niin Suomessa kuin ulkomailla. Alppihiihdon puolella Haaslahti on viimeksi ollut mukana Vail-Beaver Creekin MM-kisoissa tammikuussa 2015 sekä Vancouverin olympialaisissa.

”Useamman vuoden ”maailmankiertueen” jälkeen minulle on kunnia-asia päästä mukaan tekemään suomalaista kisaa, jota pidetään jo maailmanlaajuisesti huippuluokan tapahtumana. Kaiken tämän ytimessä ovat aina vapaaehtoiset, joita ilman ei mitään kisoja voitaisi järjestää. Otankin tavoitteekseni, että Levillä vapaaehtoisten kisakokemukset ovat juuri yhtä hienoja ja ikimuistoisia kuin mitä he itse mahdollistavat niin urheilijoille, kisayleisölle kuin muillekin kisaan osallistuville”, kommentoi Haaslahti.

Levin maailmancup koetaan jatkuvasti kehittyväksi ja innovatiiviseksi kilpailutapahtumaksi. Kevään aikana järjestelytoimikunta on linjannut tulevan kisan tavoitteita. Yhtenä kisaorganisaation tavoitteena on kansainväliseen näkyvyyteen panostaminen. Marraskuun toisena viikonlopuna käytävien kisojen televisiokuvassa tuodaan entistä vahvemmin esille Levin paikallisuutta sekä lappilaisuutta.

”Monesti meille itsellemme joulupukki, porot ja revontulet tuntuvat jopa itsestään selvyyksiltä, mutta kansainvälisesti näistä asioista meidät tunnetaan. Tämän vuoksi meidän on ylpeästi näytettävä ja vietävä eteenpäin meidän omia vahvuuksiamme”, kertoo pääsihteeri Janne Pelkonen.

Kansainvälisen Hiihtoliiton (FIS) jokakeväinen kalenterikokous järjestetään tänä vuonna Varnassa Bulgariassa 1.-6. kesäkuuta. Levin maailmancup on sekä naisten että miesten maailmancupin kalenteriluonnoksissa kauteen 2017/2018 saakka. Varnan kokouksen kuulumisia Levin osalta voi seurata World Cup Levin sosiaalisen median kanavista.

***
Seuraa Levin lumisirkusta:

www.worldcuplevi.com
www.facebook.com/worldcuplevi
www.twitter.com/worldcuplevi
www.instagram.com/worldcuplevi
www.vimeo.com/worldcuplevi

#worldcuplevi

Lisätietoja:
Janne Pelkonen, pääsihteeri, World Cup Levi, 040 770 8993, janne.pelkonen@levi.fi

Levin maailmancupin tiedotuspalvelut:
Source Creative, Kalliolanrinne 4 6 krs., 00510 Helsinki, www.source.fi
Lehdistöpäällikkö Soili Hirvonen, puh. 040 083 7583, email: soili.hirvonen@source.fi
Mediakoordinaattori Sanni Kivipelto, puh. 050 590 9163, email: sanni.kivipelto@source.fi