Lontoo paikallisten silmin

Suomen johtava online-matkatoimisto ebookers julkaisee järkälemäisen paikallisoppaan suomalaisten suosikkikohteeseen Lontooseen

Ebookers julkaisee poikkeuksellisen kattavan vinkkisivuston suomalaisten suosikkikohteeseen Lontooseen. London Like a Local -paketti sisältää 285 paikka- ja aktiviteettitärppiä sekä 140 sisäpiiriläisen vinkkiä. Ebookersin markkinointipäällikön Leif Neuvosen mukaan oppaan kantavana ideana on kuitenkin pikemminkin laatu kuin määrä.

“Oppaan ovat tuottaneet Lontoossa asuvat ebookersin työntekijät omiin kokemuksiinsa pohjautuen ja yhteistyössä Lontoolaisten bloggarien kanssa. Ajatus on, että opastamme paikkoihin ja elämyksiin, joita lontoolaiset rakastavat, ja jotka matkailijalta jäävät helposti kokematta”, Neuvonen sanoo.

Lontoossa kuin paikalliset -oppaassa on pyritty huomioimaan eri ikäisten ja eri tyylisten matkailijoiden tarpeet. Niinpä esimerkiksi oppaan Sisäpiiriläiset-osiossa kiireisenä kaupunkiäitinä esittäytyvä Elfa vinkkaa Lontoon hauskimmat ilmaiset aktiviteetit lasten kanssa, kun taas katutaidejournalistina esittäytyvä Rom Levy vinkkaa makeimmat graffitit. Omalle tyylilleen uskollisilla profiilikuvillaan esiintyvät 28 lontoolaista kaupunkiaktiivia ovatkin oivallinen tarttumapinta aloittaa oppaaseen tutustuminen.

“Sieltä pitäisi löytyä jokaiselle jotain”, Neuvonen sanoo.

Oppaan paikka- ja aktiviteettitärpit on yhdistetty karttapalveluun niin, että oppaan käyttäjä näkee oman sijaintinsa ja kulloisenkin vinkkikategorian tärpit kartalla. Näin matkailijan on helppo hahmottaa, mitkä tärpit ovat kulloinkin lähellä.

“Metropoleissa kaupunginosa on yleensä se mittakaava johon suhteutetaan. Mitä kivaa on tässä korttelissa? Me halusimme tehdä palvelun, joka auttaa löytämään kiinnostavia kohteita läheltä ja säästää matkailijan aikaa”, Neuvonen sanoo.

Oppaan tärppiosio on jaettu neljään pääkategoriaan: ruoka, pubit & baarit, sinne ja tänne sekä shoppailu. Jokainen pääkategoria jakautuu kuuteen alakategoriaan, joissa on vinkkejä rajatusta näkökulmasta. Niinpä esimerkiksi ruokakategoriasta löytyy 20 tyypillistä Sunday roast -paikkaa, kymmenen ruokamarkettia ja 20 hyvää halpispaikkaa ravintolavinkkien lisäksi. Pubit & baarit osiossa on historiallisten pubien ja parhaiden ulkoilmapubien lisäksi vinkattu esimerkiksi kymmenen panimoa, joissa voi maistella paikan päällä.

“Uskomme, että kun ihmiset matkustavat enemmän, heillä on korkeammat odotukset ja silmää sille, mikä on aitoa, ajassa kiinni ja paikallista. London Like a Local -opas ponnistaa tuosta ajatuksesta. Haluamme tarjota aitoja ja ainutlaatuisia elämyksiä”, Neuvonen sanoo.

 

London Like a Local -opas verkossa: https://www.ebookers.fi/features/london-like-a-local

* * *

 

Poiminta:

ebookersin London Like a Local -nettioppaassa vinkataan muun muassa:

  1. Kymmenen parasta paikkaa nähdä katutaidetta
  2. Kymmenen mahtavaa joenrantapubia
  3. Kymmenen piilopaikkaa rauhoittumiseen
  4. 20 parasta halpisruokapaikkaa
  5. Kymmenen aktiviteettia, joilla saat hien pintaan

 

***

Lisätietoja:

Leif Neuvonen

Markkinointipäällikkö

ebookers

Puh. +44 77101 68884

lneuvonen@ebookers.com

* * *

Oy ebookers Finland Ltd, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1999 alkaen, on Suomen johtava online-matkatoimisto. Ebookersin henkilökunta palvelee asiakkaitaan ebookers.fi-sivuston lisäksi puhelimitse. Ebookers kuuluu maailman suurimpaan matkailukonserniin Expedia Inc:iin ja tuo suomalaisten käyttöön erittäin laajan valikoiman majoituskohteita sekä lentoyhtiöitä ympäri maailman.