Mediakutsu: Tervetuloa Smashiin tekemään kanssamme historiaa

Hyvä median edustaja,

Tänä vuonna Smashissa käydään ensimmäinen pohjoismaille tarkoitettu urheiluteknologian startup-kilpailu. Kilpailun finaali Nordic Sports Tech Challenge käydään Smashissa keskiviikkona 29.11. Yli sadasta hakijasta finaaliin valittiin kymmenen finalistia, jotka edustavat viittä eri urheiluteknologiateemaa. Kaikkiaan Smashissa on mukana yli 60 mielenkiintoista startup-yritystä, jotka tähtäävät kasvaville urheilu- ja hyvinvointimarkkinoille.

Smash on urheilua laajasti niin huippu-urheilun, katsojakokemuksen kuin terveys- ja kuntoliikunnan näkökulmasta edustava startup-tapahtuma. Kahden päivän aikana Helsingin Kattilahallissa esiintyy 15 alansa todellista huippua. Ohjelmassa on muun muassa:

– FC Barcelonan Innovation Hub: toiminta, tavoitteet ja tulevaisuuden visiot (Albert Mundet, Head of Knowledge).

– NHL, NBA, F1, Rio 2016: kuinka urheiluteknologian avulla voidaan parantaa suorituksia huippu-urheilussa (paneelikeskustelussa Morgan Lake, Marko Yrjövuori ja Tommi Pärmäkoski).

– eSports ja mentaalivalmennus (Weldon Green, Sport Psychology Trainer).

– Tulevaisuuden urheilutrendit: mitä maailmalla tapahtuu urheilun, fanien ja median näkökulmasta ja miten se vaikuttaa urheilubisnekseen (Lars Stegelmann, Executive Vice President of Commercial Operations).

– Telia ja Liiga 2018: Smashin yhteistyökumppani Telia haastaa startupit tuottamaan uudenlaisia katsojakokemuksia (Olli-Pekka Takanen, Head of Hockey, Telia).

Koko ohjelma löytyy osoitteesta: http://sportsmash.net/#schedule

REKISTERÖIDY ENNAKKOON: Median edustajilla on Smashiin vapaa pääsy. Tilaisuus vaatii kuitenkin ennakkorekisteröinnin, jonka voit helposti tehdä osoitteessa: https://www.lyyti.fi/reg/Smash_2017_Media

Tietoa julkaisijasta

***
SMASH on ainutlaatuinen, toista kertaa järjestettävä urheiluun, liikuntaan ja terveyteen sekä niihin liittyviin teknologioihin omistettu business- ja startuptapahtuma.

SMASH on huippu-urheilua, kunto- ja terveysliikuntaa, uutta teknologiaa, huikeita asiakaskokemuksia ja urheiluviihdettä.


SMASHissa kohtaavat teknologiastartupit, sijoittajat, urheiluorganisaatiot, terveysliikunnan palveluntuottajat ja muut liikunnan ja terveyden parissa toimivat tahot.

SMASH 28.–29.11.2017 Kattilahallissa, Helsingin Suvilahdessa,
(Sörnäisten rantatie 22, 00540 Helsinki).

www.sportsmash.net /#SmashHelsinki

 

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Anu Haapalainen, anu@sportsmash.net, 040 565 3946