Mitä jos antaisimme aistien päättää seuraavan matkakohteemme?

Ebookers tuo matkailualalle työkalun, joka seuraa aistimuksiamme kasvontunnistusteknologiaa hyödyntäen ja ehdottaa matkakohteita mieltymystemme pohjalta.

Nettimatkatoimisto ebookers on kehittänyt innovaation, joka tuo omatoimimatkailuun kokonaan uuden ulottuvuuden. Verkkotyökalu Aistimatka tarjoilee käyttäjälle kuvin ja äänin erilaisia ärsykkeitä, joista käyttäjä valitsee mieleisensä. Vaihtoehtoina voi olla vaikkapa kylmä, lämmin ja tuulinen, tai esimerkiksi luonto, kaupunki ja kylä. Käyttäjä valitsee mieleisensä kohdistamalla katseensa aistimukseen, jossa parhaiten viihtyy. Aistimatka käyttää kameran välityksellä toimivaa katseen- ja liikkeentunnistusteknologiaa ja johdattaa verkkomatkailijan uusien aistimusten pariin. Tämän virtuaalimatkan lopuksi verkkotyökalu analysoi käyttäjän valinnat ja ehdottaa sopivia matkakohteita.

”Aistimatkassa käännämme koko Tee se itse -matkailun konseptia päälaelleen”, sanoo ebookersin markkinointipäällikkö Leif Neuvonen.

”Nettimatkatoimisto ei olekaan enää pelkästään käyttäjänsä ideoiden leimaisin, vaan ottaa aktiivisen roolin ja ehdottaa matkailijan yksilöllisten mieltymysten perusteella sopivaa matkakohdetta. Aisteja äänin, kuvin, makumieltymyksin ja mielikuvin ärsyttävä verkkotyökalu kirjaa hyvin vaistonvaraisia aistimuksiamme, jotka voivat tulla käyttäjille itselleenkin yllätyksenä”, sanoo Neuvonen.

Äänillä on Aistimatkassa keskeinen merkitys ja ebookers suositteleekin verkkotyökalun käyttäjiä pitämään kuulokkeita. Aistimatkan voi tehdä myös mobiililaitteilla, mutta katseentunnistusteknologian hyödyntämiseksi paras kokemus saadaan tietokoneella.

”Aistimatkan yksi tarkoitus on tietenkin viihtyä ja virtuaalimatkailla. Sama henkilö voi saada tarjolle hyvin erilaisia matkasuosituksia tehdessään Aistimatkan aamulla ja illalla”, sanoo Neuvonen.

ebookersin Aistimatka verkossa:

https://www.ebookers.fi/matka-blogi/sense-sational/

 

***

Lisätietoja:

Leif Neuvonen

Markkinointipäällikkö

ebookers

Puh. +44 77101 68884

lneuvonen@ebookers.com

* * *

Oy ebookers Finland Ltd, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1999 alkaen, on Suomen johtava online-matkatoimisto. Ebookersin henkilökunta palvelee asiakkaitaan ebookers.fi-sivuston lisäksi puhelimitse. ebookers kuuluu maailman suurimpaan matkailukonserniin Expedia Inc:iin ja tuo suomalaisten käyttöön erittäin laajan valikoiman majoituskohteita sekä lentoyhtiöitä ympäri maailman.