Näihin kohteisiin suomalaiset matkustavat syyslomillaan

Suomen johtavan nettimatkatoimiston ebookersin varaustilanteen perusteella suomalaiset matkustavat syyslomillaan Euroopan kulttuuripääkaupunkeihin. Koululaisten syyslomaviikkojen (16.-29.10.) matkavarausten kolmen kärki on Praha, Berliini ja Riika. Ensimmäinen Euroopan ulkopuolinen matkakohde, New York, löytyy vasta sijalta 20. Myös perinteiset rantakohteet jäävät kulttuuripääkaupunkien jalkoihin.

“Välittömästi kolean kesän jälkeen aurinkokohteiden kysynnässä oli selvä kysyntäpiikki, joka on nyt tasaantunut. Syyslomilla ulkomailta haetaan ennen kaikkea kulttuuria ja historiallisia keskustoja”, sanoo ebookersin markkinointipäällikkö Leif Neuvonen.

Syyslomaviikkojen suosituimmat matkakohteet ebookersilla:

 1. Praha

 2. Berliini

 3. Riika

 4. Rooma

 5. Budapest

 6. Lontoo

 7. Gdansk

 8. Barcelona

 9. Nizza

 10. Amsterdam

 11. Pariisi

 12. Wien

 13. Krakova

 14. Kööpenhamina

 15. Munchen

 16. Tukholma

 17. Milano

 18. Dublin

 19. Dubrovnik

 20. New York

Lähde: ebookers

 ***

Lisätietoja:

Leif Neuvonen

Markkinointipäällikkö

ebookers

Puh. +44 77101 68884

lneuvonen@ebookers.com

* * *

Oy ebookers Finland Ltd, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1999 alkaen, on Suomen johtava online-matkatoimisto. Ebookersin henkilökunta palvelee asiakkaitaan ebookers.fi-sivuston lisäksi puhelimitse. ebookers kuuluu maailman suurimpaan matkailukonserniin Expedia Inc:iin ja tuo suomalaisten käyttöön erittäin laajan valikoiman majoituskohteita sekä lentoyhtiöitä ympäri maailman.