Nämä kohteet ovat parhaimmillaan tammi-helmikuussa

Vuoden alun matkailua vetää perinteisesti kaukokohteet ja erityisesti Thaimaa. Euroopassa tammi- ja helmikuu on sydäntalven aikaa. Lämpöä etsivien katse suuntautuu syystäkin eteläiselle pallonpuoliskolle, jossa kesä on joulukuusta helmikuuhun. Suomen johtavan nettimatkatoimiston ebookersin markkinointipäällikön Leif Neuvosen mukaan perinteiselle Thaimaan-matkalle löytyy kuitenkin paljon ainutlaatuisia vaihtoehtoja.

”Yhä useampi suomalainen on jo käynyt Thaimaassa ja haluaa kokeilla jotain uutta”, sanoo Neuvonen.

Toisaalta myös Euroopassa on kohteita, jotka tarjoavat parastaan juuri kylmimpään vuodenaikaan. Tässä ovat ebookersin tärpit vuoden alun matkailuun.

1. New Orleansin Mardi Gras

Laskiaistiistai eli Mardi Gras kruunaa loppiaisesta alkavan karnevaalikauden. Tuhkakeskiviikkoon päättyvä Mardi Gras -karnevaali New Orleansissa on maailman karnevaalien parhaimmistoa ja tuo kaupungin kaduille runsaan viikon kestävän värikkään kansanjuhlan, jota tahdittaa kaupungin rikas elävän musiikin tarjonta. Ja mikä parasta, Louisianan kesän sietämättömästä kosteudesta ja kuumuudesta ei ole tietoakaan. New Orleansissa ollaan aika tarkkaan 20 asteen tietämillä.

2. Uuden-Seelannin kesä

Helmikuu on Uuden-Seelannin viimeinen kesäkuukausi ja siis elokuun vastine Euroopassa. Vuoden alku on ihanteellista aikaa tutustua tähän monien mielestä maailman parhaaseen maahan, jonka luonto ja ihmiset eivät jätä ketään kylmäksi.

3. Innsbruckin talvi

Alppihiihtoa, maastohiihtoa tai lumilautailua – sinä päätät. Kahden talviolympialaisten kaupunki Innsbruck on talviurheilun paratiisi, jonka läheisyydessä on kymmeniä laskettelukohteita ja rinteitä yli 500 kilometrin edestä. Jos tämä ei riitä, tarjolla on varteenotettava historiallinen keskusta ja ainutlaatuinen Swarovski-kristallien kristallimaailma.

4. Venetsian karnevaali

”Ihminen on vähiten itsensä, kun hän puhuu avoimesti. Anna hänelle naamio ja hän kertoo totuuden”. Tämä Oscar Wilden sitaatti on Venetsian karnevaalien tämän vuoden motto. Tammikuun 27. – Helmikuun 13. Venetsia kutsuu burleskiin hauskanpitoon yhdessä maailman satumaisimmista kaupungeista.

                                                                                                                                               Lähde: ebookers

***

Lisätietoja:

Leif Neuvonen

Markkinointipäällikkö

ebookers

Puh. +44 77101 68884

lneuvonen@ebookers.com

* * *

Oy ebookers Finland Ltd, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1999 alkaen, on Suomen johtava online-matkatoimisto. Ebookersin henkilökunta palvelee asiakkaitaan ebookers.fi-sivuston lisäksi puhelimitse. ebookers kuuluu maailman suurimpaan matkailukonserniin Expedia Inc:iin ja tuo suomalaisten käyttöön erittäin laajan valikoiman majoituskohteita sekä lentoyhtiöitä ympäri maailman.