NRJ-gallup: Monsters on Suomen euroviisubiisi!

NRJ:n kuuntelijat ovat valinneet selvin äänin Suomen euroviisuedustusbiisiksi Saara Aallonensimmäisenä julkaistun viisukandidaatin Monsters. Varsinainen äänestys tapahtuu lauantaina 3.3. Espoon Metro Areenan UMK18-tapahtuman yhteydessä.

Tulevan viikonlopun UMK18-ennakkotunnelmissa radio NRJ toteutti Facebook-sivullaan kuvapostauksen muodossa ennakkoäänestyksen, johon osallistuttiin valitsemalla omaa suosikkibiisiä vastaava emoji. Kolmesta biisiehdokkaasta gallupin kirkas ykkönen oli ensimmäisenä julkaistu Monsters, toiseksi tuli Queens ja kolmanneksi Domino.

Monsters keräsi suurimman äänisaaliin lisäksi myös eniten kommentteja. Kuuntelijoiden mielestä Monsters on muunmuassa ”must hear kamaa”. Kahdesta muusta Saara Aallon uutuusbiisistä myös Queens keräsi ihailua: ”Mulla ei oo muuta soinukaan päässä kuin ’this is the way we want it’!”, ”Kaikki hyviä ehdokkaita, mutta Queens mukaansatempaavin”.

Suomen edustaja Portugalissa toukokuussa järjestettävissä Euroviisuissa on 30-vuotias Saara Aalto. Aalto valittiin Suomen edustajaksi suoraan, ja huomisessa UMK18-tapahtumassa valitaan yleisöäänestyksellä Suomen viisukappale.

 

Lisätietoja:

Marcus Sjöström, musiikkipäällikkö, p. 040 900 2818

 

***

NRJ Finland Oy on innovatiivinen mediatalo, jonka omistuksessa on kaksi radiokanavaa, NRJ ja Radio Nostalgia.

Hittimusiikkia soittava NRJ on valtakunnallinen radiokanava, jonka tarjontaan kuuluvat vahvasti digitaaliset sisällöt. Lisäksi NRJ näkyy ympäri vuoden erilaisissa tapahtumissa ympäri Suomen.