NRJ turvaa koulutien!

NRJ:n juontajat jalkautuvat torstaina 10.8. Lauttasaaren ala-asteen ympäristöön yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa turvaamaan pienten koululaisten ensimmäistä koulupäivää. Mukana ovat muun muassa NRJ:n Aamun Jere Jääskeläinen ja NRJ:n Iltapäivän Alexander Eklund.

NRJ:n toimitus on iloinen voidessaan olla mukana Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lauttasaaren paikallisyhdistyksen kanssa lähikoulunsa oppilaiden koulumatkalla ja ottaa osaltaan vastuuta liikenteen sujuvuudesta ja koululaisten turvallisuudesta.

NRJ:n juontajat lähtevät heti aamusta kello 8.15 lähikoulunsa risteyksiin NRJ:n Aamun Jeren ja Iltapäivän Allun voimin. Jere ja Allu antavat NRJ:n Aamuun suoraa raporttia koulupäivän alkaessa, eli aiheesta myös puhutaan samana aamuna NRJ:n taajuudella ja myöhemmin tärkeää asiaa nostetaan myös somekanavissa, joissa jakoon pistetään päivän aikana kuvattu video.

Eka koulupäivä vielä NRJ:läisten mielessä

Koulutielle mukaan lähteminen ja syyslukukauden startti on kirvoittanut juontajilta muistoja pintaan omista kouluajoista:

”Olin todella innoissani uudesta koulurepustani ekan luokan ensimmäisenä päivänä”, kertoo NRJ:n Aamun Veronica Verho, 21, ja jatkaa: ”Isä vei minut silloin kouluun.”

”Jännitin, ketkä tarhakavereistani tulisivat samalle luokalle”, NRJ:n Aamun Janne Lehmonen muistelee. ”Voi sitä onnea, kun pääsin kaverini Tijanin kanssa yhdessä B-luokalle!”

”Minut sai viedä ensimmäisenä päivänä kouluun, mutta sen jälkeen halusin kulkea itse”, aamujuontaja Jere nauraa.

Myös NRJ:n Iltapäivän Allu muistaa ensimmäiset koulupäivät kuin eilisen:

”Mun ekat läksyt oli tehdä plusmerkkejä ruutuvihkoon ja olin niistä niin innoissani, että tein sivullisen plussia ja kumitin ne, jotta voin tehdä ne uudestaan!”

Turvataan yhdessä koulutiet

NRJ:n juontajat turvaavat liikennettä pääkaupunkiseudun koulujen aloituspäivänä, torstaina 10.8., yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa.

”Hienoa, että koululaisten turvallisuudesta huolehditaan niin katujen suojateillä kuin radiokanavilla”, kommentoi Lauttasaaren ala-asteen rehtori Johanna Honkanen-Rihu.

Liikennekampanjointia etenkin koulujen alkaessa tarvitaan, sillä keskimäärin kymmenen lasta kuolee ja yli 400 loukkaantuu vuosittain liikenteessä. Elokuussa sadattuhannet lapset totuttautuvat liikenteeseen kesäloman jälkeen ja kymmenettuhannet ekaluokkalaiset vasta opettelevat liikenteeseen. Autoilijoiden on kiinnitettävä erityishuomiota pieniin kulkijoihin, joiden havaitseminen voi olla haastavaa ja käytös toisinaan arvaamatonta.

 

Lisätietoja:

Anette Raunio, Kanavajohtaja

NRJ Finland Oy

p. 045 129 6661

***

NRJ Finland Oy on innovatiivinen mediatalo, jonka omistuksessa on kaksi radiokanavaa, NRJ ja Radio Nostalgia.

Hittimusiikkia soittava NRJ on valtakunnallinen radiokanava, jonka tarjontaan kuuluvat vahvasti digitaaliset sisällöt. Lisäksi NRJ näkyy ympäri vuoden erilaisissa tapahtumissa ympäri Suomen.