NRJ:n Aamussa on keskiviikon sijaan Cheekkiviikko!

Ensin hän valloitti Helsingin Olympiastadionin – ja areenat vain kasvavat, sillä seuraavana vuorossa on NRJ:n studio. Elokuun 17. päivänä NRJ:n Aamun ottaa kahdeksi tunniksi haltuun valtakunnan virallinen Kuka Muu Muka – Cheek!

NRJ:n Aamun VikiKöpi ja Maija saavat tulevana keskiviikkona triplaplatinaseuraa, kun Suomen virallinen rapkuninkaallinen Jare Henrik Tiihonen saapuu hostaamaan erikoisaamulähetystä kahdeksi tunniksi. Luvassa on keskustelua musiikista, tulevaisuudesta ja Tiihoselle tärkeästä aiheesta, koulukiusaamisesta, jota vastaan hän kampanjoi tänä syksynä.

Samana keskiviikkona Cheek julkaisee myös uuden biisinsä, All Good Everything, ja se soi NRJ:llä koko päivän kerran tunnissa.

Millaisena haastajana Cheek pitää vastikään Radiounelmii-hittinsä julkaissutta NRJ:n Aamua? Minkä virstanpylvään mies valloittaa urallaan seuraavaksi? Entä pääseekö Cheek myös jakamaan rahaa NRJ:n Aamun Rahaa Ygösellä -kisassa?

Cheekkiviikko NRJ:n Aamussa 17.8. klo 7-9!

 

***
Lisätietoja: Sini Koskenseppä, NRJ
sini.koskenseppa@nrj.fi
050 55 33613

***
Radio NRJ Finland on vuodesta 1995 Suomessa toiminut kaupallinen radiokanava, jonka kuuluvuusalueella on 4,4 miljoonaa suomalaista. NRJ tavoittaa Suomessa yli 600 000 viikkokuulijaa (Kansallinen radiotutkimus, 6/2016). Kanava soittaa hittimusiikkia ja tunnetaan myös kansainvälisesti suuria musiikkitähtiä syleilevänä radiokanavana. NRJ Finland Oy on osa ranskalaista NRJ Groupia.