Puijon Kisat valmiina toivottamaan kaikki tervetulleeksi

Tiistaina 10.3. käytävän mäkihypyn maailmancupin järjestelyt ovat hyvällä mallilla ja mäkimontussa ollaan valmiina vastaanottamaan niin urheilijat kuin kisavieraatkin. Puijon HS127-mäki on hyvässä kunnossa ja tällä hetkellä seuraavan kerran siitä hypätään maanantaina virallisten harjoitusten merkeissä.

”Valmistelu- ja ylläpitotyötä tehdään koko ajan. Tällä hetkellä voidaan sanoa, että mäki on kisakunnossa. Luonnollisesti toivotaan pieniä pakkasia öiden ajaksi helpottamaan valmisteluja”, kommentoi Puijon Kisojen tapahtumajohtaja Jarkko Ruhanen kisajärjestelyjä.

Paikalliset yritykset ovat lähteneet positiivisesti mukaan kaupungin yhteisiin kisoihin. Monipuolista yhteistyötä tehdään yritysten sekä kulttuuri- ja urheilupuolen toimijoiden kanssa. Viimeisimpänä Kuopion kaupunki on ilmoittanut, että toripysäköinti on tiistain kisapäivänä avoin ja ilmainen kaikille kisavieraille klo 17-22. Puijolle toriparkkiin autonsa jättävät voivat kätevästi saapua kaupungintalon takaa kulkevilla kisabusseilla.

”Yhteistyö paikallisten sidosryhmien kanssa on parantunut vuosi vuodelta. Kaupungin yrityksissä kisojen näkyvyys on lisääntynyt positiivisesti. Kuopiossa on kisojen ympärillä menossa hyvä pöhinä ja toivottavasti se realisoituu myös lipunmyyntiin”, kommentoi Ruhanen.

Puijon kisoihin on ilmoittautunut 17 maata. Mukana ovat myös Falunin MM-kisojen kultamitalistit Severin Freund sekä Rune Velta.

Kuopioon urheilijat saapuvat suoraan Lahden Salpausselän kisoista. Falunin kisojen jälkeen urheilijoilla on edessään tiukka kisarupeama. Salpausselän ja Puijon kisat yhteenlaskettuna urheilijoilla on hypättävänään yhteensä 3 kilpailua viiden päivän sisällä.

Puijon kisoissa nähtävät Suomen joukkueen hyppääjät varmistuvat sunnuntaina Salpausselän kisojen jälkeen, kun valmennusjohto on tehnyt lopullisen päätöksen urheilijoiden suhteen.

***

Kilpailuohjelma

Maanantai 9.3.

16.00 Viralliset harjoitukset, 2 kierrosta HS 127
18.00 Karsinta HS 127
20.30 Puijon kisojen urheilijaesittelyt kaupunginteatterin sisäpihalla. Mukana olympiavoittajat Toni Nieminen ja Iivo Niskanen.

Tiistai 10.3.

17.15 Koekierros HS 127
18.15 Avajaiset
18.30 Kilpailu, HS 127 / 2 kierrosta

Palkintojen jako ja ilotulitus

Tietoa julkaisijasta

www.puijonkisat.fi
www.facebook.com/puijonkisat
www.vimeo.com/puijoskigames

Twitter: @puijonkisat
Instagram: @puijonkisat

#puijonkisat
#puijoskigames

***

Lisätietoja:
Tapahtumajohtaja Jarkko Ruhanen, +358 400 152 712, jarkko.ruhanen@puijonkisat.fi

Tiedotus- ja mediapalvelut:
Source Creative Oy, Kalliolanrinne 4 6krs. 00510 Helsinki, www.source.fi

Viestintävastaava Sanni Kivipelto, +358505909163, sanni.kivipelto@source.fi