Puijon Kisojen Kisakylässä tapahtumaa kaikille kisavieraille

Maaliskuun alussa Kuopion Puijolla hypättävät mäkihypyn maailmancupin kilpailut tarjoavat yleisölleen kisajännityksen lisäksi myös monipuolista oheisohjelmaa. Perinteisen kisaohjelman lisäksi kisajärjestäjät ovat rakentaneet ohjelmaa niin nuorille kuin vanhoille kisavieraille. Tapahtumaa riittää Puijon Kisakylässä, mäkimontussa sekä Kuopion kaupunginteatterilla.

Ympäri Suomen kiertävä Lasten Mäkiviikko sapuu Puijolle ilostuttamaan nuorempia kisavieraita. Kisa-alueelle rakentuva Lasten Mäkiviikko -hiihtomaa kutsuu jokaisen halukkaan kokeilemaan hyppytaitojaan ja osallistumaan leikkimielisille hiihtorasteille.

Kuopion reippaan naisvoimistelijat ovat vuorostaan luvanneet hauskuuttaa ja liikuttaa yleisöä mäkimontussa kierrosten välissä. Huhujen mukaan mäkimontussa tullaan näkemään tanssiin liittyvää ohjelmaa ja yleisöäkin on tarkoitus aktivoida pilke silmäkulmassa.

Kisa-alueen ulkopuolella yleisöllä on mahdollisuus päästä tutustumaan kaupungin suurimpaan ulkoilmakirpputoriin. Kirpputori on tiistaina avoinna kaikille ohikulkijoille, joten jokaisella on mahdollisuus käydä tekemässä löytöjä.

Maanantai-iltana Kuopion kaupunginteatterilla on mahdollisuus päästä seuraamaan tiistaina kisaavien joukkueiden esittelyä kaupunginvastaanotolla. Kaupunginteatterin sisäpihan Atrium-näyttämölle maailmancupin urheiljat saapuvat tervehtimään yleisöä klo 20:30 alkaen.

”Kisatunnelmastahan jokainen vieras nauttii parhaiten paikan päällä ja samalla jokainen on itsekin luomassa aitoa fiilistä. Monipuolisella kisaohjelmalla halutaan tarjota jokaiselle vieraalle ainutlaatuinen ja ikimuistoinen kisakokemus. Tervetuloa Puijolle luomaan, kokemaan ja jakamaan savolainen ja kansainvälinen tunnelma”, kommentoi Puijon Kisojen tapahtumajohtaja Jarkko Ruhanen.

Lisäksi Kisakylässä on nähtävissä korkeakouluopiskelijoiden lumiveistoksia, mahdollisuus nauttia yleisöteltan tarjonnasta ja ihastella tiistai-illan perinteistä ilotulitusta. Paikallista väriä  alueelle on lisäksi tuomassa Irene Partasen kalukukot ja piirakat.

***
Kisakylä avautuu yleisölle kilpailupäivinä klo 15.

Tutustu kisoihin ja virittäydy tunnelmaan!

www.puijonkisat.fi
www.facebook.com/puijonkisat
www.vimeo.com/puijoskigames

Twitter: @puijonkisat
Instagram: @puijonkisat

#puijonkisat
#puijoskigames

***
Lisätietoja:
Tapahtumajohtaja Jarkko Ruhanen, +358 400 152 712, jarkko.ruhanen@puijonkisat.fi

Tiedotus- ja mediapalvelut:
Source Creative Oy, Kalliolanrinne 4 6krs. 00510 Helsinki, www.source.fi
Viestintävastaava Sanni Kivipelto, +358505909163, sanni.kivipelto@source.fi