RADIOJUTTU: Kesäautojen suosion ennustetaan lisääntyvän

Suomessa on laajat autoharrastajien verkostot ja autoharrastukseen liittyviä erilaisia tapahtumia aina Strömforsin ruukin rompetorista italialaisen ajoneuvomuotoilun taidenäyttelytapahtumaan Bella Italiaan järjestetään ympäri maata pitkin kesää. Nyt autoharrastajien määrän odotetaan kasvavan entisestään, kun harrastamisen kustannukset esimerkiksi vakuutuksien osalta ovat laskeneet.

Kuunnellaan seuraavaksi, mikä autoharrastuksessa oikein kiehtoo, miten harrastukseen pääsee itse mukaan ja mitä asioita kannattaa huomioida, kun ostaa harrasteauton ja ottaa sille vakuutuksia.

Haastateltavina ovat autoharrastaja Ari Kortemaa ja liikenneturvallisuusasiantuntija Markus Nieminen LähiTapiolasta, toimittajana on Lotta Lybeck.

 

Radiojutusta on saatavilla valmiiksi editoidut noin 3 ja 5 minuutin jutut. Jutut ovat radioille vapaasti ja veloituksetta julkaistavissa ja editoitavissa. Lataa radiotiedostot täältä.

JULKAISUVAPAA HETI

Radiojuttu on tuotettu yhteistyössä LähiTapiolan kanssa.

LähiTapiolan Mediapuhelin, 040 1835 806

 

LähiTapiola-ryhmän tehtävänä on turvata asiakkaidensa elämää ja menestystä. Visionamme on tarjota suomalaisille turvallisempaa ja terveempää elämää. Elämänturva merkitsee asiakkaillemme kokonaisvaltaista ja ennakoivaa palvelua.

LähiTapiola on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva, asiakkaiden omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Olemme myös yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin ammattilainen. www.lahitapiola.fi