RADIOJUTTU: Myytit ja faktat eläkkeistä

Kuinka tuttuja eläkkeisiin liittyvät asiat ovat sinulle? Niistä on puhuttu paljon etenkin nyt, kun eläkeuudistus lähestyy, mutta väärinkäsityksiä on silti liikkeellä. Julkisen sektorin eläkkeistä huolehtivan Kevan asiantuntijat vastaavat muun muassa siihen, miksi eläkeikää nostetaan, vaikka moni mielellään laskisi sitä.

Haastateltavina ovat lakiasiainjohtaja Karoliina Kiuru ja johtava asiantuntija Markku Salomaa Kevasta. Toimittajana on Elina Lukka.

Radiohaastattelusta on saatavilla valmiiksi editoidut noin 3 ja 5 minuutin jutut. Jutut ovat radioille vapaasti ja veloituksetta julkaistavissa ja editoitavissa.

Lataa radiotiedostot täältä.

JULKAISUVAPAA HETI

Radiojuttu on tuotettu yhteistyössä Kevan kanssa.

Lisätietoja:
Tiedottaja Riitta Säteri
Keva
p. 050 535 9079
riitta.sateri@keva.fi

Keva on Suomen suurin työeläkevakuuttaja, joka huolehtii julkisen sektorin eli kunta-alan, valtion, evankelis-luterilaisen kirkon ja Kelan työntekijöiden eläkeasioista. Kevalla on noin 1,3 miljoonaa henkilöasiakasta. Kunta-alan tulevaisuuden eläkkeitä turvataan muun muassa sijoitustoiminnalla, ja sijoitusten markkina-arvo oli vuoden 2015 lopussa 44,2 miljardia euroa. Organisaation virallinen nimi on Keva. Kuntien eläkevakuutus –nimestä luovuttiin vuonna 2011.