RADIOJUTTU: Selvitä ja suunnittele – näin siirryt sujuvasti vanhuuseläkkeelle

Eläkkeelle jäämistä ei oikein voi harjoitella, sillä se on niitä asioita, joita pääsee hoitamaan vain kerran elämässä. Mutta mitä kaikkea oikein pitää tehdä ennen eläkepäiviä ja miten ajoissa kannattaa olla liikkeellä? Kevan erityisasiantuntija Jaana Stenman neuvoo, miten hommat hoituvat helpoiten, ja antaa vinkkejä myös siihen, miten isoon elämänmuutokseen voi valmistautua.

Haastateltavana on erityisasiantuntija Jaana Stenman Kevasta, toimittajana on Elina Lukka.

Radiohaastattelusta on saatavilla valmiiksi editoidut noin 3 ja 5 minuutin jutut. Jutut ovat radioille vapaasti ja veloituksetta julkaistavissa ja editoitavissa. Lataa radiotiedostot täältä.

JULKAISUVAPAA HETI

Radiojuttu on tuotettu yhteistyössä Kevan kanssa.

Lisätietoja:
Tiedottaja Riitta Säteri
Keva
p. 050 535 9079
riitta.sateri@keva.fi

Keva on Suomen suurin työeläkevakuuttaja, joka huolehtii julkisen sektorin eli kunta-alan, valtion, evankelis-luterilaisen kirkon ja Kelan työntekijöiden eläkeasioista. Kevalla on noin 1,2 miljoonaa henkilöasiakasta. Kunta-alan tulevaisuuden eläkkeitä turvataan muun muassa sijoitustoiminnalla, ja sijoitusten markkina- arvo oli vuoden 2016 lopussa 48,5 miljardia euroa. Organisaation virallinen nimi on Keva. Kuntien eläkevakuutus –nimestä luovuttiin vuonna 2011.