RADIOJUTTU: Sijoittaminen uudistuu: pikkurahalla mukaan isojen sijoittajien kohteisiin

Uuden varainhoitoratkaisun myötä aiemmin yksinomaan isojen sijoittajien tavoitettavissa olleet kohteet ovat nyt kaikkien suomalaisten ulottuvilla. Tämän säästämisen ja sijoittamisen uudistuksen ansiosta kuka tahansa voi nyt sijoittaa esimerkiksi kiinteistö- ja pääomasijoituskohteisiin, jotka aiemmin olivat tarjolla vain isolle rahalle.

Kuunnellaan seuraavaksi, millaisia uusia mahdollisuuksia tämä uusi sijoitusratkaisu käytännössä avaa suomalaisille säästäjille ja sijoittajille ja mihin suuntaan säästämisen ja sijoittamisen palvelut kehittyvät tulevaisuudessa.

Haastateltavana on LähiTapiola Henkiyhtiön varatoimitusjohtaja Janne Pesonen, toimittajana on Lotta Lybeck. Radiojuttu sisältää lisäksi gallupin sijoittamiseen liittyen.

 

Radiojutusta on saatavilla valmiiksi editoidut noin 3 ja 5 minuutin jutut. Jutut ovat radioille vapaasti ja veloituksetta julkaistavissa ja editoitavissa. Lataa radiotiedostot täältä.
JULKAISUVAPAA HETI

Radiojuttu on tuotettu yhteistyössä LähiTapiola Henkiyhtiön kanssa.

Lisätietoja:

Kyösti Knuuttila

viestintäpäällikkö, LähiTapiola

p. 050 5999 720

kyosti.knuuttila@lahitapiola.fi

 

LähiTapiola-ryhmän tehtävänä on turvata asiakkaidensa elämää ja menestystä. Visionamme on tarjota suomalaisille turvallisempaa ja terveempää elämää. Elämänturva merkitsee asiakkaillemme kokonaisvaltaista ja ennakoivaa palvelua.

LähiTapiola on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva, asiakkaiden omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Olemme myös yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin ammattilainen. www.lahitapiola.fi