RADIOJUTTU: Tässä yleisimmät vahingot, joita suomalaisille sattuu ulkomailla autoillessa – näin varaudut

Kesä on suosituin ajankohta lähteä omalla autolla ulkomaille. Useimmiten Suomesta suunnataan Pohjoismaihin, veden yli Saksaan tai Via Baltican kautta aina Etelä-Eurooppaan asti. Vieraassa maassa autolla liikkuessa on kuitenkin mahdollisuus, että vahinkojakin sattuu. Jo matkaa suunnitellessa onkin hyvä ennakoida mahdollisia reissussa tapahtuvia vahinkoja ja varmistaa, että niin auton kuin matkustajien vakuutukset ovat kunnossa.

Kuunnellaan seuraavaksi, mitkä ovat yleisimmät vahingot, joita suomalaisille sattuu omalla autolla Euroopassa matkatessa, miten vahingoilta voisi välttyä ja mitä muuta on hyvä huomioida matkaa suunnitellessa.

Haastateltavina ovat tuotepäällikkö Henna Saarelainen LähiTapiola Vahinkovakuutuksesta ja Autoliiton matkailupäällikkö Susanna Suokonautio-Hynninen, toimittajana on Lotta Lybeck.

 

Radiojutusta on saatavilla valmiiksi editoidut noin 3 ja 5 minuutin jutut. Jutut ovat radioille vapaasti ja veloituksetta julkaistavissa ja editoitavissa. Lataa radiotiedostot täältä.

JULKAISUVAPAA HETI

Radiojuttu on tuotettu yhteistyössä LähiTapiolan kanssa.

Lisätietoja:

Kyösti Knuuttila

viestintäpäällikkö, LähiTapiola

p. 050 5999 720

kyosti.knuuttila@lahitapiola.fi

 

LähiTapiola-ryhmän tehtävänä on turvata asiakkaidensa elämää ja menestystä. Visionamme on tarjota suomalaisille turvallisempaa ja terveempää elämää. Elämänturva merkitsee asiakkaillemme kokonaisvaltaista ja ennakoivaa palvelua.

LähiTapiola on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva, asiakkaiden omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Olemme myös yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin ammattilainen. www.lahitapiola.fi