RADIOJUTTU: Valokuvanäyttely esittelee satavuotiaan Suomen ja ikäihmisten yhteistä tarinaa

Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuotta juhlistetaan ympäri Suomea monilla eri tavoilla. Ohjelmaan kuuluu myös valokuvanäyttely, jossa esitellään satavuotiaan Suomen ja ikäihmisten yhteistä tarinaa. Kuunnellaan seuraavaksi, millaisia muistoja valokuvaaja Leena Louhivaara kuuli näyttelyä kootessaan ja miksi eläkevakuuttaja Keva lähti hankkeeseen yhteistyökumppaniksi.

Haastateltavana ovat valokuvaaja Leena Louhivaara ja Kevan viestintäjohtaja Reija Hyvärinen, toimittajana on Elina Lukka.

RADIOILLE TIEDOKSI

Valokuvaaja Leena Louhivaaran ”Omakuva – sata vuotta suomalaisena 2017” -näyttely on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Näyttelyn järjestävät yhteistyössä Oulun, Kuopion, Turun ja Tampereen kaupungit sekä Suomen suurin työeläkevakuuttaja Keva.

Näyttely on avoinna

  • Kaupunginkirjastossa, Linnankatu 2, Turku 2.–21.11.
  • Pappilanpuiston palvelukeskuksessa, Kourutaltankatu 2, Tampere 24.11.–13.12.

Lisätietoa aiheesta löytyy Leena Louhivaaran verkkosivuilta: http://www.omakuvaminakuva.fi/koulutus/11

Radiohaastattelusta on saatavilla valmiiksi editoidut noin 3 ja 5 minuutin jutut. Jutut ovat radioille vapaasti ja veloituksetta julkaistavissa ja editoitavissa.

Voit ladata radiotiedostot oheisen linkin takaa: http://www.craft.fi/source/download1/

JULKAISUVAPAA HETI

Radiojuttu on tuotettu yhteistyössä Kevan kanssa.

Lisätietoja:
Tiedottaja Riitta Säteri
Keva
p. 050 535 9079
riitta.sateri@keva.fi

Keva on Suomen suurin työeläkevakuuttaja, joka huolehtii julkisen sektorin eli kunta-alan, valtion, evankelis-luterilaisen kirkon ja Kelan työntekijöiden eläkeasioista. Kevalla on noin 1,2 miljoonaa henkilöasiakasta. Kunta-alan tulevaisuuden eläkkeitä turvataan muun muassa sijoitustoiminnalla, ja sijoitusten markkina- arvo oli vuoden 2016 lopussa 48,5 miljardia euroa. Organisaation virallinen nimi on Keva. Kuntien eläkevakuutus –nimestä luovuttiin vuonna 2011.