RADIOJUTTU: Yliaktiivisesta virtsarakosta kärsii jopa 300 000 suomalaista

Yliaktiivinen virtsarakko on yleinen, mutta usein vaiettu vaiva. Se ilmenee virtsaamispakkona, tiheinä vessakäynteinä ja virtsankarkailuna.

Seuraavaksi kuullaan, mistä yliaktiivinen rakko johtuu, miten sen voi tunnistaa ja mitä vaivalle voi tehdä. Jutussa haastatellaan Tampereen Tammelakeskuksen terveysaseman terveyskeskuslääkäriä, yleislääketieteen erikoislääkäri Tuula Tikkaa. Toimittajana on Nina Jousenkylä.

Radioille tiedoksi:

Juttu on radioille vapaasti ja veloituksessa editoitavissa ja julkaistavissa. Voit ladata radiotiedoston tästä linkistä.

JULKAISUVAPAA HETI

Radiojuttu on tuotettu yhteistyössä Astellas Pharman kanssa.

Astellas Pharman tavoitteena on edistää ihmisten terveyttä ympäri maailmaa tarjoamalla innovatiivisia ja luotettavia lääkevalmisteita. Toimimme ensisijaisesti urologian, onkologian, elinsiirtojen, immunologian ja nefrologian aloilla. Astellas Pharman visio on olla terveydenhuollon kehityksen eturintamassa ja luoda potilaille arvoa innovatiivisen tutkimuksen ja tieteen avulla. Astellas Pharma toimii kaikissa Pohjoismaissa, ja sen pohjoismainen päätoimipaikka sijaitsee Kööpenhaminassa.

Lisätietoja saat osoitteesta www.virtsarakko.fi