Savonia ja PHS solmivat kumppanuussopimuksen

Savonia-ammattikorkeakoulu ja Puijon Hiihtoseura ry (PHS) solmivat kumppanuussopimuksen. Sopimuksella tavoitellaan jatkuvaa ja syvenevää yhteistyöstä Savonian ja PHS:n välillä. Sopimuksella varmistetaan Savonian ja PHS:n yhteisen osaamisen kehittäminen muuttuvassa toimintaympäristössä ja PHS:n osaamisen hyödyntäminen Savonian työelämäläheisen koulutuksen kehittämisessä.

Sopimuksen kohteena on Savonian ja PHS:n yhteistyö, erityisesti liittyen Puijon kisoihin. Sopimuksessa kattamien toimenpiteiden sisällöstä päätetään yhteisessä toimintasuunnitelmassa. Sitä suunnitellaan ja yhteistyön toteutumista seurataan yhteisissä palavereissa.

Yhteistyötä toteutetaan esimerkiksi seuraavasti: opiskelijoiden työharjoittelut, opinnäytetöiden aiheet ja tulokset, opiskeluun liittyvien projektien, tutkimusten ja selvitysten toteuttaminen, yhteiset hankevalmistelut, hankkeiden tulosten ja hyvien käytäntöjen juurruttaminen ja levittäminen alueen hyödyksi.

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen. Kumppanuussopimuksen allekirjoitus tapahtuu Savonia-ammattikorkeakoulun hallinnon tiloissa, Microkatu1, B-osan 2.kerros neuvotteluhuone B2031 torstaina 19.2. kello 13.00.

Lisätietoja:

Jarkko Ruhanen
tapahtumajohtaja, Puijon Hiihtoseura ry
puh. 0400 152 712

Jari Lindén
koulutusvastuupäällikkö, Savonia-ammattikorkeakoulu
puh. 044 785 6927

Tietoa julkaisijasta

www.puijonkisat.fi
www.facebook.com/puijonkisat
www.vimeo.com/puijoskigames

Twitter: @puijonkisat
Instagram: @puijonkisat

#puijonkisat
#puijoskigames

***

Lisätietoja:
Tapahtumajohtaja Jarkko Ruhanen, +358 400 152 712, jarkko.ruhanen@puijonkisat.fi

Tiedotus- ja mediapalvelut:
Source Creative Oy, Kalliolanrinne 4 6krs. 00510 Helsinki, www.source.fi

Viestintävastaava Sanni Kivipelto, +358505909163, sanni.kivipelto@source.fi