SMASHin koko ohjelma julki: Google, USA:n olympiakomitea, Jokerit, Livework, Burst.com, British Cycling, Terveystalo, Ilmarinen…

SLUSHin virallinen urheiluun ja terveyteen keskittyvä sivutapahtuma SMASH on julkaissut koko ohjelmansa.  Mukana on lähes 40 startup-yritystä, demoalue on myyty loppuun ja luvassa on useampia teknologialanseerauksia.

Aamulla 29. marraskuuta Suvilahden Kattilahallissa avautuu maailman ensi kertaa urheiluun, kuntoiluun ja terveyteen keskittynyt avoin startup-tapahtuma SMASH. Kovatasoisessa puhujakaartissa ovat muiden muassa Mounir Zok, Yhdysvaltain olympiakomitean teknologiajohtaja, joka puhuu teknologian käytöstä suorituskyvyn parantamisessa.

Terveellisten elämäntapojen ylläpidosta puhuvat Terveystalon Karita Reijonsaari, Ilmarisen Pekka Puustinen ja Omegawaven Gerard Bruen. Googlen Greg Ivanov puhuu virtuaalitodellisuuden hyödyntämisestä urheilumaailmassa, Lontoon erinomaisesti onnistuneista tapahtumakokemusta rakentanut Liveworkin Alex Nisbett kertoo kokemuksistaan. Britanniasta saapuu myös keskustelijaksi English institute of Sportin ja British Cyclingin Mehdi Kordi.

Amerikkalaisista sijoittajista SMASHiin saapuvat muiden muassa Burst.comin Bryant McBride  ja YSV:n johtaja Ken Yaffe, joka on kokenut innovaattori ja strategi. Yaffe perusti YSV:n  vuonna 2012 työskenneltyään kaksi vuosikymmentä NHL:n johtotehtävissä, muun muassa varatoimitusjohtajana (Senior Vice President) ja NHL Internationalin toimitusjohtajana.

Hän on työskennellyt sekä startupien että sellaisten etabloituneiden yritysten kanssa, kuten Athletic Republic, MIPS, Rovio, the National Hockey League (NHL), the American Hockey League (AHL), usea NHL-seura, Ruotsin jääkiekkoliiga (SHL), Uplause, Rovio, Hartwall Arena ja Roots Canada.

”Olemme todella tyytyväisiä tähän suureen kiinnostukseen, jolla Smash on otettu vastaan”, SMASHin tuottaja Hanna Iiskola-Kesonen kertoo. ”Saamme tapahtumapäivämme aikana hyvin monipuolisesti esille teknologian tarjoamat mahdollisuudet urheilun ja liikunnallisen elämäntavan kehittämiselle.”

SMASHin tavoitteena on tukea liikunnan, urheilun ja teknologian yhteistyön kehittymistä myös tulevaisuudessa. ”Jo ensimmäinen SMASH osoittaa, että sille on tarvetta”, Iiskola-Kesonen toteaa. ”On myös tärkeää, että liikunta- ja urheiluväki on ymmärtänyt tällaisen päivän laajat mahdollisuudet ja ovat tulossa mukaan tutustumaan uusimpaan teknologiaan.”

Lisätietoja ja linkkejä:

Bryant McBride:
http://www.bloomberg.com/research/stocks/private/person.asp?personId=23810922&privcapId=209729371&previousCapId=209729371&previousTitle=burst.it,%20llc

 

Smash
Smash on satojen miljardien sporttimarkkinoille tähtäävä Slushin uusi, virallinen sivutapahtuma, joka tarjoaa ensimmäisenä maailmassa kohtaamispaikan urheilulle, liikunnalle, intohimolle ja teknologialle.

Tiistaina 29.11.2016 Kattilahallissa, Helsingin Suvilahdessa.
(Sörnäisten rantatie 22, 00540 Helsinki).

YHTEYSTIEDOT
www.sportsmash.net
@Smash_Helsinki

Tommi Kolehmainen (CEO)
tommi@sportsmash.net
+358 400 885 088

Hanna Iiskola-Kesonen (tuottaja)
hanna@sportsmash.net
+358 400 569 792

Smash-toimisto: Eteläesplanadi 22 B, 00130 Helsinki