Source ostaa Kitchenin – yhtiöstä Suomen viidenneksi suurin viestintätoimisto

Viestintätoimisto Source Creative Oy ja Markkinointitoimisto Kitchen Oy yhdistyvät Sourcen ostettua Kitchenin 31.5.2018. Yrityskaupan myötä Source kasvaa Suomen viidenneksi suurimmaksi viestintätoimistoksi. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on 3,5 M€.

Kaupan myötä Sourcesta tulee markkinointiviestintään erikoistunut täyden palvelun viestintätoimisto.

– Source on vahva digiviestinnän tekijä, mutta toimisto ei ole ollut alan näkyvin ja kuuluvin. Nyt tämä yrityskauppa ravistaa koko toimistomarkkinaa, linjaa Sourcen toimitusjohtaja Jaakko Kantola.

– Näin laajaa palveluvalikoimaa ei löydy alalta kuin aivan isoimmilta toimijoilta. Yrityskaupan myötä Sourcen pääpalveluita ovat digiviestintä, konseptisuunnittelu, palvelumuotoilu ja mediaviestintä. Lisäksi yhtiöllä on oma videotuotanto-osasto.

Source ja Kitchen kasvoivat yhteenlaskettuna viime vuonna orgaanisesti 46 %. Työntekijöitä uudessa yhtiössä on 20, minkä lisäksi yhtiö työllistää noin 30 freelanceria.

– Kitchen toi kumppaniverkostoon pohjautuvan toimintamallin markkinoille ensimmäisten joukossa jo yhdeksän vuotta sitten. Source on ollut kumppanimme alkutaipaleeltamme saakka, joten olemme jo hitsautuneet yhteen, kertoo Kitchenin toimitusjohtaja Ilkka Hellman.

– Me emme ole mustasukkaisia alan kilpailusta, vaan pyrimme etsimään asiakkaillemme malleja, joissa töitä voidaan tehdä yhdessä. Asiakkaiden suuntaan toiminta jatkuu pitkälti entisellään ja yhteistyön hedelmistä päästään nauttimaan konkreettisesti syksyllä.

Sourcen asiakaskunta koostuu startupeista pörssiyrityksiin. Source toimii vahvasti julkishallinnon, rekrytointiviestinnän, hyvinvointialan, rakennusteollisuuden sekä rahoituksen aloilla. Asiakkaita ovat mm. Sanoma, LähiTapiola, DNA, Ålandsbanken sekä useita ministeriöitä, virastoja ja muita julkishallinnon toimijoita. Kitchen vetää valtionhallinnon hankintatoimen Hanselin puitesopimustoimittajien ryhmittymää jo toista perättäistä sopimuskautta. Kitchen on palkittu Vuoden Huipuissa, Kaikugaalassa ja ollut Effiessä shortilla.

 

Lisätietoja:

Jaakko Kantola

toimitusjohtaja, Source Creative Oy

p. +358 40 550 1283

jaakko.kantola@source.fi

 

Ilkka Hellman

toimitusjohtaja, Markkinointitoimisto Kitchen Oy

p. +358 50 517 9079

ilkka.hellman@thekitchen.fi

 

Source

Viestintätoimisto Source luo digitaalisen aikakauden viestintää.

Me löydämme mielenkiintoiset kulmat ja keinot kertoa tarinoita. Tarjoamme viestintäpalveluita, video- ja sisällöntuotantoa sosiaaliseen mediaan, televisioon, printtiin ja lähes kaikkiin digitaalisiin jakelukanaviin sekä perinteisiä markkinointiviestinnän palveluita. Graafinen suunnittelu ja digitaaliset ratkaisut ovat iso osa tekemistämme. Lisäksi tuotamme useiden tapahtumien mediapalvelut ja teemme palvelumuotoilua. Asiakaskuntamme koostuu pörssiyrityksistä ja julkishallinnosta startuppeihin. Strateginen suunnittelu ja oma sisällöntuotantotiimimme yhdistettynä videotuotantoomme tarjoavat asiakkaillemme kokonaisvaltaiset ratkaisut.

Viestintä ja tarinat ovat asiat, jotka ajavat meitä eteenpäin.

Markkinointitoimisto Kitchen on osa Sourcea. Yhdessä Source ja Kitchen muodostavat täyden palvelun markkinointiviestintätalon.

www.source.fi

Löydät meidät myös Facebookista, Twitteristä ja Instagramista.