Tervetuloa Ruka Nordic maailmancup -tapahtumaan

Kuusamon Erä-Veikot, Suomen Hiihtoliitto ja Ruka Nordic -organisaatio kutsuu Teidät median edustajat

Ruka Nordic maailmancup ‐tapahtumaan 24.–26.11.2017

 

Järjestyksessään 16. Ruka Nordic kokoaa jälleen kaikki pohjoismaiset lajit samalle hiihtostadionille aivan Rukan kylän ytimeen. Tänä vuonna kisaviikonlopun aikana nähdään yhteensä ennätykselliset 11 maailmancupin kilpailua. Katso kisaohjelma osoitteessa rukanordic.com/#ohjelma.

 

AKKREDITOINTI ON AUKI!

*  Kirjoittava media ja valokuvaajat

Akkreditointilomake löytyy nettisivuiltamme www.rukanordic.com > Media > Akkreditointi. Lisätietoja antaa lehdistöpäällikkö Lotta Lybeck, lotta.lybeck@source.fi.

*  TV, radio ja web-toimitukset

Kansallisten ja kansainvälisten TV‐yhtiöiden, radioiden, tuotanto‐ ja web‐toimitusyhtiöiden tulee lähettää akkreditointipyyntö TV- ja multimediaoikeuksien haltija Infront Italyn (Infront Sports & Media) oikeuksien päällikkö Filip Grabowskille filip.grabowski@infrontsports.com 3.11.2017 mennessä.

 

Holiday Club Kuusamon Tropiikista on varattu kiintiömäärä huoneita median edustajien majoitukseen. Myös mökkimajoitus on mahdollinen. Jos toivomasi majoituskohde on täyteen varattu, sinulle tarjotaan vaihtoehtoista majoitusmahdollisuutta. Majoitustarpeesta voi ilmoittaa akkreditointilomakkeella, jonka voi täyttää osoitteessa rukanordic.com/media. Majoituksen voitte varata myös suoraan Paula Pellikan kautta: paula.pellikka@lomarengas.fi. Huomioithan, että majoituksen viimeinen varauspäivä on 3.11.2017.

 

Ruka Nordicin viimeisimmät tapahtumat ja uutiset löydät nettisivuiltamme rukanordic.com/uutiset ja sosiaalisen median kanavistamme FacebookistaTwitteristä ja Instagramista.

Tervetuloa kokemaan Ruka Nordic ja nauttimaan tapahtumasta oheisohjelmineen!

 

Mediapalveluiden puolesta,

lehdistöpäällikkö Lotta Lybeck

Puh: +358 50 305 2179

E-mail: lotta.lybeck@source.fi

 

Ruka Nordic 24.–26.11.2017. Mäkihypyn, yhdistetyn ja maastohiihdon maailmancup Rukalla. Kolme päivää maailman parasta talviurheilua: ennätykselliset 11 maailmancupin kilpailua, lähes 30 maata, 400 urheilijaa, 25 000 katsojaa ja mahtava tunnelma!

Kuvia Ruka Nordicista löydät Flickr-kuvapalvelusta. Kuvat ovat vapaasti median käytettävissä.

Ruka Nordic FacebookissaTwitterissä, Instagramissa ja tietenkin osoitteessa rukanordic.com.