Tiedote: Anssi Kela täydentää Salpausselän kisojen esiintyjäkaartin

Jo nyt nimekäs Salpausselän kisojen esiintyjäkaarti täydentyy entisestään. Anssi Kela saapuu tähdittämään kisojen lauantai-iltaa levytystauon jälkeen. Kelan keikka Salppurin talvikarnevaaleilla on ensimmäinen bändikeikka sitten singlen julkistuksen.

90. Salpausselän kisoissa panostetaan kisavieraiden viihtyvyyteen. Teema tukee kisojen kasvua kohti vuoden 2017 MM-kisoja, joita suunnitellaan parasta aikaa asiakaskokemuksen lähtökohdista. Anssi Kela yhdessä muiden tähtiartistien, kuten Elastisen, Kasmirin, JVG:n ja Brädin kanssa, tuovat tapahtumaan lisää elämyksia urheilun rinnalle.

”Anssi Kelan single Nostalgiaa ilmestyy juuri Salpausselän kisojen alla 27.2. mikä sopii aikataulullisesti loistavasti. Kisakeikka on myöskin Kelan vuoden ensimmäinen, jatkoa seuraa toukokuussa albumin ilmestyttyä”, kertoo Anssi Kelan agentti Janne Joutsenniemi.

Anssi Kela esiintyy Salpausselän kisojen Jättiteltassa lauantaina Jannan jälkeen. Perjantain ja lauantai-illan ohjelmat ovat ikärajoitettuja, mutta myös lapset pääsevät nauttimaan Roope Salminen & Koirat bändistä lauantaina päivällä ja sunnuntaina, jolloin lavalla nähdään Brädi, Mikael Gabriel ja Benjamin Peltonen.

Lasten ohjelmaa sisällä ja ulkona

Salpausselän kisat ovat perinteisesti olleet koko perheen tapahtuma. Vanhemman kisavieraan ohjelmatarjonta on huippuluokkaa, ja myös lapsille on Salpausselän juhlakisoissa ohjelmaa kisojen seuraamisen ohella. Kisatorille, pääkatsomon ja Suurhallin väliin rakennetaan lautailuparkki, luminen Snowkidz-puuhamaa sekä Lasten Mäkiviikko-hiihtomaa.

Salpausselän kisojen ohjelmapäällikkö Marjo Leppä onkin varsin tyytyväinen kisa-alueen ohjelmatarjontaan, joka ottaa huomioon niin pienet kuin isommatkin kisavieraat.

”Kisatorin lasten alue on aikaisempia vuosia laajempi Nescafe reiliparkkeineen ja hiihtomaineen. Sisälle Suurhalliin rakentuu monipuolinen puuhaparkki sekä perhekahvila. Lisäksi perjantaista on tulossa koululaisten oma päivä, ohjelmaa on runsaasti niin sisällä kuin ulkonakin”, kertoo Leppä.

Salpausselän kisojen tunnelmaan voivat koululaiset virittäytyä jo helmikuussa. Kisat lanseeraavat koululaisille materiaalipaketin, jossa on ohjeita kisa-askarteluille sekä muuta talviaiheista puuhaa.

 

Lisätietoja 
Tapahtumapäällikkö Jesse Kiuru, 050 585 7441, jesse.kiuru@lahtiskigames.com

http://lahtiskigames.com/
http://lahti2017.fi
http://www.facebook.com/lahtiskigames
http://www.twitter.com/lahtiskigames