Uusi vuosi, uusi äppi – helli korviasi ja lataa parempi NRJ!

Radio NRJ:n kuuluvuusalue on kaikkialla, mihin verkkoyhteydet yltävät – ja yksikään radio ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä! NRJ:n mobiilisovellus on nyt täysin uusi: äppi tuo yhden hipaisun päähän niin NRJ:n suoran radiolähetyksen kuin NRJ:n omat genreradiot: kotimaisen musiikin ystäville tarkoitettu Suomihitit, iiseihin vapaahetkiin istuva Lounge, kuntoilua ajatellen rakennetut Running ja Fitness sekä viikonloppujuhlien erikoiskanava Dance.

Sovelluksesta pääset kuuntelemaan NRJ:ä livenä – jopa heräämään siihen sisäänrakennetun herätyskellon avulla –, arvioimaan kanavalla soivia kappaleita ja mikäli et kuullut livenä kaikkea, lähetysten podcastit löytyvät myös sovelluksesta. Lisäksi genreradiot tarjoavat rajattomasti musiikkia sen hetkisen tunnelman mukaisesti, kaikki yhdeltä alustalta.

”Haluamme tehdä kuuntelusta mahdollisimman vaivatonta ja nyt NRJ:n kuuntelemiseen ei tarvitse virittää taajuutta, pelkkä puhelin riittää”, NRJ Finland Oy:n kanavajohtaja Anette Raunio toteaa ja jatkaa: ”Puhelin on tutkitusti kuuntelijoillemme lompakkoakin tärkeämpi ja kuljemme nyt kuuntelijan päivässä mukana.”

NRJ:n aiempi mobiiliradio kehitettiin Suomessa. Kyseessä ei siis ole vanhan sovelluksen päivitys, vaan täysin uusi, ranskalaisen NRJ Groupin suunnittelema sovellus, joka tulee ladata uudelleen. NRJ:n mobiilisovelluksen uusi malli on lanseerattu kaikissa NRJ-maissa.

Liitteenä kaksi kuvaa NRJ:n mobiilisovelluksesta. Kuvat ovat vapaasti median käytettävissä.

 

Lisätietoja:

Anette Raunio, p. 045 129 6661, kanavajohtaja, NRJ Finland Oy

***

NRJ Finland Oy on innovatiivinen mediatalo, jonka omistuksessa on kaksi radiokanavaa, NRJ ja Radio Nostalgia.

Hittimusiikkia soittava NRJ on valtakunnallinen radiokanava, jonka tarjontaan kuuluvat vahvasti digitaaliset sisällöt. Lisäksi NRJ näkyy ympäri vuoden erilaisissa tapahtumissa ympäri Suomen.