VIDEO: Kurkkaa NRJ:n Aamun Cheekkiviikkoon!

Jos video ei näy, voit katsoa ja ladata sen oheisen linkin takaa:
https://vimeo.com/sourceme/review/179165920/ed622f71b3

 

Suurten tunteiden Cheekkiviikossa NRJ:n Aamussa puhuttiin suurella tunteella niin musiikista, festareista, paheista kuin kiusaamisen kaltaisista vakavistakin aiheista. Ensi viikolla pääset kurkkaamaan kulisseihin, mitä studiossa oikein tapahtui kahden tunnin erikoislähetyksen aikana!

Uuden biisinsä All Good Everything 17.8. julkaissut Cheek vieraili julkaisupäivän aamuna Vikin ja Köpin lähetyksessä kokonaisen kahden tunnin ajan. Keskiviikko muuttui siis NRJ:n Aamussa Cheekkiviikoksi ja vierailun parhaat palat ilmestyvät myös videolla NRJ:n nettiin ensi viikolla.

Miten Cheek selittikään päässeensä irti pähkinäaddiktiostaan? Entä minkä kuvan mies oli julkaissut Instagramissa otsikolla: ”Pyhäinhäväistys”? Cheek pääsi myös kokeilemaan rahanjakoa NRJ:n Aamun Rahaa Ygösellä -kisassa – mutta saiko mies telepaattisen yhteyden kisailevaan kuulijaan ja miten kävi 150 euron rahapotin?

Tunteet vaihtelivat kahden tunnin aikana laidasta laitaan. Haastattelussa nähtiin myös koskettavia hetkiä, kun Cheek, Viki ja Köpi puhuivat koulukiusaamisesta. Cheek on mukana RAY:n #viimeinenkiusaus-kampanjassa ja mies avautui omista kokemuksistaan asian suhteen. Joitakin vuosia sitten Cheek sai tietää entisen koulutoverinsa järkyttävästä itsemurhasta kiusatuksi tulemisen seurauksena ja tänä päivänä mielen vetää vakavaksi kysymys siitä, olisiko aikoinaan voinut tehdä enemmän.

Tsekkaa siis herkät ja hauskemmatkin hetket Cheekin vierailusta NRJ:n Aamussa.
Voit ladata videotiedostot myös oheisen linkin takaa: http://www.craft.fi/source/download1/

Videoita julkaistaan koko ensi viikon osoitteessa nrj.fi.

NRJ:n Aamun Cheekkiviikko – katsottavana pian palasina netissä lähellä sinua!

 

***

Lisätietoja:

Sini Koskenseppä, NRJ
sini.koskenseppa@nrj.fi
050 5533613

***

NRJ Finland Oy on innovatiivinen mediatalo, jonka omistuksessa on kaksi radiokanavaa.

Hittimusiikkia soittava NRJ on valtakunnallinen radiokanava, jonka tarjontaan kuuluvat vahvasti digitaaliset sisällöt. Mobiilisovelluksella voi kuunnella Radio NRJ:n suoran lähetyksen lisäksi 14 eri nettiradiokanavaa. Lisäksi NRJ vaikuttaa ympäri vuoden kymmenissä erilaisissa tapahtumissa ympäri Suomea.

Radio Nostalgia on valloittanut kuuntelijoiden sydämet musiikillaan ja lämminhenkisellä ohjelmallaan vuodesta 2011. Kanavan kotimainen sekä ulkomainen musiikki herättelee muistoja 60-, 70-, ja 80-luvuilta. Radio Nostalgiaa voi kuunnella myös netissä ja mobiilissa.

NRJ Finland Oy:n myynti- ja markkinointitoiminnoista Suomessa vastaa Bauer Media Oy.