World Cup Levi jakoi lippuja Kilpisjärven koulun peruskoululaisille

Levin maailmancup on päätänyt jakaa Lapin alueen peruskoululaisille vapaalippuja Levillä 13.-15. marraskuuta laskettaviin alppihiihdon pujottelukauden avauskilpailuiden sunnuntaipäivälle. Yhteensä lippuja jaetaan 18 000 kappaletta.

Maanantaina kisojen järjestelytoimikunnan puolesta pääsihteeri Janne Pelkonen ja Tanja Poutiainen-Rinne kävivät jakamassa pääsyliput Kilpisjärvenkoulun oppilaille.

”Halusimme muistaa erityisesti Kilpisjärven koulun oppilaita; käydä piristämässä ja muistamassa heitä. Koimme, että pienessä yhteisössä, kun koko koulu, joka toimii myös olohuoneena ja harrastustoiminnan keskuksena, palaa on tärkeää auttaa ja tarjota arkeen niitä pieniä iloja”, kommentoi Levin maailmancupin pääsihteeri Janne Pelkonen.

Lippujen jakamisella Levin maailmancupin kilpailun järjestäjät haluavat myös edistää nuorten liikkumista ja jakaa elämyksiä urheilun parissa.

”Oli mahtavaa nähdä pienen koulun oma yhteisö. Siellä mahduttiin saman pöydän ääreen eri ikäisten kanssa; oppilaat ja henkilökunta samassa luontevassa ympäristössä. Lipuista oltiin innoissaan ja oppilaat vertailivat heti lippujen numeroita keskenään”, kommentoi Poutiainen-Rinne.

Kilpisjärven koulun oppilaat olivat kiinnostuneita kuulemaan faktoja oikealta alppilaskijalta.

”Minulta kysyttiin, että kuinka lujaa laskijat menevät rinteessä ja miltä se tuntuu. Samat asiat kiinnostivat heitä kuin kaikkia muitakin alppifaneja”, naurahtaa Poutiainen-Rinne.

Seuraa Levin lumisirkusta:

www.worldcuplevi.com
www.facebook.com/worldcuplevi
www.twitter.com/worldcuplevi
www.instagram.com/worldcuplevi
www.vimeo.com/worldcuplevi
#worldcuplevi

Lisätietoja:
Janne Pelkonen, pääsihteeri, World Cup Levi, 040 770 8993, janne.pelkonen@levi.fi

Levin maailmancupin tiedotuspalvelut:
Source Creative, Kalliolanrinne 4 6 krs., 00510 Helsinki, www.source.fi
Lehdistöpäällikkö Sanni Kivipelto, puh. 050 590 9163, email: sanni.kivipelto@source.fi